Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 17

Orai.lt: bus vėsu, daug kur palis

Šiandien šiauriau besisukantis ciklonas vis dar nepaleis mūsų šalies iš savo įtakos zonos. Dangumi plauks tai tankesni, tai retesni debesys, tarpais nušvis saulė.
Apniukusi diena Vilniuje
Apniukusi diena Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Daugelyje rajonų nulis trumpi lietūs, dažnesni ir gausesni jie bus šiauriniuose bei vakariniuose rajonuose, o šalies pietryčiuose lis retai ir daugiausia negausiai, bus vietų kur lietaus visai nebus. Pūs stiprokas pietvakarių, vakarų vėjas, 8-13 m/s greičiu. Temperatūra įdienojus kils iki 13-17 laipsnių.

Sekmadienio naktį ciklonas nutols ir debesys didesnėje šalies dalyje prasisklaidys. Iš besisklaidančių debesų tik vietomis trumpai ir daugiausia negausiai palis. Pietvakarių, vakarų vėjas sparčiai rims, sieks tik 3-8 m/s. Pragiedrėjus ir vėjui nurimus vietomis nusidrieks rūkas, kai kur gana tirštas. Temperatūra pažemės iki 4-9 laipsnių šilumos, tik prie jūros išsilaikys 10-12 laipsnių šiluma.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Sekmadienio dieną debesuotumas bus nepastovus, dažnai džiugins saulės spinduliai, tik rytinius rajonus dengs gana tankūs ryčiau slenkančio ciklono debesys, čia saulės bus nedaug. Kadangi išliksime žemesnio slėgio lauko įtakoje, įdienojus ir po pietų didesnėje šalies dalyje trumpai palis. Vėjas pūs iš vakarų, šiaurės vakarų, bet nestiprus. Temperatūra vėl kils iki 13-17 laipsnių.

Pirmadienį debesuotumas bus nepastovus, naktį vietomis, dieną daug kur trumpai palis. Naktį kai kur susidarys rūkas. Naktį pūs nestiprus šiaurės vakarų vėjas, dieną jis sustiprės ir suksis iš vakarų. Naktį vės iki 4-9, pajūryje 10-12 laipsnių, dieną šils iki 13-17 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius