Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 04 06

Po debesuotos ir drėgnos dienos laukia trumpas atokvėpis – kai kur šils iki 15 laipsnių

Pirmoji trečiadienio dienos pusė bus debesuota, kai kur su pragiedruliais, bet sausesnė. Trumpi krituliai praslinks tik vietomis, daugiausia per šiaurinius rajonus. Nuo vidurdienio, pradedant pietvakariniais rajonais debesuotumas didės, link vakaro pietvakarinius rajonus pasieks naujo ciklono kritulių zona, kuri keliaus šiaurės rytinių rajonų link.
Pavasaris Vilniuje
Pavasaris Vilniuje / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vakare šlapdriba ir lietus pasirodys didesnėje šalies dalyje. Pietinių krypčių vėjas išliks nemalonus, bet pavojingų gūsių jau nenumatoma. Temperatūra spės pakilti iki 4-7 laipsnių šilumos

Ketvirtadienio naktį ir toliau būsime žemo atmosferos slėgio lauko įtakoje. Vyraus debesuoti ir drėgni orai. Į šalį ims plūsti šiluma, todėl šlapios snaigės nakties pradžioje pasitaikys tik ties šiauriniais rajonais, o vėliau visoje šalyje įsivyraus lietus. Temperatūra naktį beveik nežemės, o kils, todėl žemiausia bus nakties pradžioje, sieks 1-5 laipsnius šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Dieną daugiausiai lietaus pasitaikys ties šiauriniais ir vakariniais rajonais. Nuo pietų atsiras pragiedrulių, kartais pavienėse vietovėse praslinks trumpas lietus. Temperatūra šoktelės net iki 10-15 laipsnių, šilčiausia bus Dzūkijoje ir Suvalkijoje. Pietvakarių, pietų vėjas išliks stiprokas.

Didesnė šiluma bus tik trumpalaikė, nes jau penktadienį ir vėl atvės. Naktį bus 1-6, dieną 5-10 laipsnių šilumos. Atkeliaus nauja kritulių zona, kuri gausesnė bus nakties metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius