Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikoje moteris bandė išpjauti dar negimusį kūdikį

Amerikoje viena moteris pagrobė nėščiąją, su kuria susipažino benamių prieglaudoje, ir bandė išpjauti jos dar negimusį vaiką, bet aukai po penkių dienų pavyko ištrūkti, antradienį paskelbė policija.
Temos: 1 Moteris

Nukentėjusioji, kuri yra benamė, turėtų pasveikti, o jos duktė gimė per skubiai atliktą cezario pjūvio operaciją.

Policija 40 metų Veronicai Deramous pateikė kaltinimus bandymu įvykdyti pirmojo laipsnio žmogžudystę, neteisėtu laisvės atėmimu ir kitais su tuo susijusiais dalykais, sakė apygardos policijos atstovė Michelle Reedy.

Pasak pareigūnų, V.Deramous benamių prieglaudoje susidraugavo su Teka Adams ir įtikino gruodžio 1 dieną ateiti pas ją į namus, žadėdama duoti kūdikiui drabužėlių.  Kai tik 29 metų T.Adams, kuri buvo nėščia trečią trimestrą, atėjo, V.Deramous ją užpuolė ir surišo. Ji bandė išpjauti iš aukos pilvo kūdikį, bet nėščioji sugebėjo pabėgti.

„Ji surišo aukos rankas, o paskui bandė perpjauti aukos pilvą ir išimti vaiką“, – sakė policijos atstovė.

Savo giminaičiams ir draugui V.Deramous buvo pasakiusi, kad yra nėščia, nors iš tikrųjų nesilaukė.

Kai policininkai rado T.Adams, jos „pilvas buvo perpjautas, matėsi žarnos, skrandis ir placenta“, sakoma policijos ataskaitoje. V.Deramous buto vonioje pareigūnai rado kruvinų rankšluosčių ir dubenį su vandeniu, taip pat – kartono rėžtuvą ir skustuvo peiliukų, kuriais tikriausiai buvo pjaustoma auka.

Kaip nurodoma policijos ataskaitoje, V.Deramous privertė savo 17-metį sūnų laikyti T.Adams rankas už nugaros, kol ji surišo auką lipnia juosta. Sūnus nebuvo apkaltintas.

Šeštadienį V.Deramous pasakė T.Adams: „Tu stipri, gali susidoroti su tuo, ką tau padarysiu.“ Tada ji pagarsino miegamojo televizorių, užkimšo aukai burną ir pradėjo pjauti pilvą. T.Adams iš skausmo dejavo ir V.Deramous liovėsi.

Anksti sekmadienį, kai V.Deramous miegojo, auka sugebėjo išsivaduoti ir ištrūkti iš to buto. Namo automobilių aikštelėje pamatęs kraujuojančią moterį, vienas kaimynas paskambino policijai.

Prieš pareigūnams atvykstant, V.Deramous su sūnumi pabėgo, bet policija gavo pranešimą, kad ji yra Virdžinijos Arlingtono apygardoje, ir ją areštavo. Antradienį ji Virdžinijoje laukė pervežimo į Merilandą, kuriame gyvena.

Naujagimei buvo duotas Miracle Sky vardas, reiškiantis stebuklingą dangų. Apygardos socialinio aprūpinimo departamentas paskelbė, kad priima aukas mažylės šeimai, tarp jų – drabužius ir pinigus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius