Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Sandersas žada, kad tapęs prezidentu nebeleistų Rusijai kištis į rinkimus

Pirmaujantis Demokratų partijos kandidatas varžytis lapkritį vyksiančiuose prezidento rinkimuose Bernie Sandersas pareiškė, kad jeigu bus išrinktas valstybės vadovu, nebeleis Rusijai kištis į rinkimus.
Bernie Sandersas
Bernie Sandersas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Leiskite man pasakyti ponui Putinui (Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui), bandžiusiam kištis į 2016-ųjų rinkimus ir užsiundyti amerikiečius vienus ant kitų: „Ei, pone Putinai, jeigu aš būsiu prezidentas, patikėkite, jūs daugiau nesikišite į rinkimus“, – sakė kairiųjų pažiūrų senatorius per debatus Čarlstone Pietų Karolinoje.

Taip jis atsakė į kito demokratų pretendento, buvusio Niujorko mero Michaelo Bloombergo žodžius, esą Rusija padeda B.Sandersui per rinkimų kampaniją.

„V.Putinas mano, kad Jungtinių Valstijų prezidentu turi būti D.Trumpas (JAV prezidentas Donaldas Trumpas). Būtent todėl Rusija jums padeda – kad pralaimėtumėte jam“, – sakė M.Bloombergas, kreipdamasis į senatorių.

„Scanpix“/AP nuotr./Michaelas Bloombergas
„Scanpix“/AP nuotr./Michaelas Bloombergas

2019 metų kovą specialiojo prokuroro Roberto Muellerio tyrėjų komanda pristatė ataskaitą dėl Rusijos kišimosi į 2016 metų JAV prezidento rinkimų kampaniją.

Ataskaitoje daroma išvada, jog D.Trumpas nebuvo slapta susimokęs su Rusijos žvalgyba, bandžiusia jo naudai paveikti 2016 metų prezidento rinkimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius