-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpas skėlė: Kim Kardashian yra labiausiai pervertinta pasaulio įžymybė

Buvęs prezidentas Donaldas Trumpas pailsėjo nuo valstybės tarnautojų juodinimo Niujorko civilinio sukčiavimo byloje ir savo 2024 m. varžovų ir ėmėsi Kim Kardashian.
Donaldas Trumpas ir Kim Kardashian 2010 metais
Donaldas Trumpas ir Kim Kardashian 2010 metais / Vida Press nuotr.

Socialiniame tinkle „Truth Social“ buvęs prezidentas realybės šou žvaigždę pavadino „labiausiai pervertinta įžymybe pasaulyje“, skelbia leidinys „The Independent“.

Jo kritika nuskambėjo, kai Jonathanas Karlas savo naujoje knygoje „Pavargęs laimėti: Donaldas Trumpas ir didžiosios senosios partijos pabaiga“ pasakoja, kaip realybės šou žvaigždė pasinaudojo savo įžymybės statusu, kad paragintų tuometinį prezidentą sušvelninti kai kurias kalėjimo bausmes.

J.Karlas, „ABC News“ žurnalistas, rašo, kad D Trumpo prezidentavimo laikotarpiu K.Kardashian ne kartą vyko į Baltuosius rūmus pasisakyti už baudžiamojo teisingumo reformą.

Jis taip pat teigia, kad D.Trumpas prašė K.Kardashian į Baltuosius rūmus atsivesti futbolo žvaigždes, su kuriomis ji draugavo.

„Ši istorija yra „fake news“ (melas – red.past.), nes ji būtų paskutinis žmogus, kurio paprašyčiau atsivesti futbolininkus, – rašė D.Trumpas savo „Truth Social“ tiradoje. – Baltuosiuose rūmuose turėjau daug komandų iš visų sporto šakų ir lygų. Jei būdavo bent menkas nenoras, iš karto atšaukdavau kvietimą, jokių derybų nebūdavo. Bet taip nutikdavo nedažnai.“

2018 m. gegužės mėn. K.Kardashian Ovaliajame kabinete kalbėjosi su D.Trumpu ir konkrečiai pasisakė už tai, kad jis sušvelnintų Alice Marie Johnson bausmę. Tuo metu ji rašė socialinėje žiniasklaidoje: „Norėčiau padėkoti prezidentui D.Trumpui už šiandien popiet sugaištą laiką. Tikimės, kad prezidentas suteiks malonę poniai Alice Marie Johnson, kuri atlieka laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę už pirmą kartą padarytą nesmurtinį nusikaltimą, susijusį su narkotikais.“

Praėjus vos mėnesiui D.Trumpas sušvelnino bausmę A.Johnson.

Dabar buvęs prezidentas pripažino, kad jis padėjo „sušvelninti kalinių bausmes“, tačiau „tik tuo atveju, jei to nusipelnė, ir daug labiau dėl Kanye Westo nei dėl Kim, kuri tikriausiai balsavo už sukčių Joe Bideną“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius