Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpo teisininkų komandą palieka Johnas Dowdas

Pertvarkant JAV prezidento teisininkų komandą, atsistatydino Donaldo Trumpo vyriausiasis teisininkas, dalyvavęs specialiojo prokuroro tyrime dėl rinkimų kampanijos ryšių su Rusija.
Johnas Dowdas
Johnas Dowdas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Advokatas Johnas Dowdas ketvirtadienį patvirtino informaciją apie atsistatydinimą elektroniniu laišku agentūrai „The Associated Press“: „Myliu prezidentą ir linkiu jam viso ko geriausio“.

Prieš tris dienas į D.Tumpo teisininkų komandą buvo priimtas naujas teisininkas – buvęs prokuroras Josephas diGenova. Per televiziją jis yra pasakęs, kad FTB pareigūnai surengė „begėdišką sąmokslą“, kad reabilituotų Hillary Clinton elektroninių laiškų tyrime ir „pakištų“ D.Trumpą dėl neegzistuojančių nusikaltimų.

Komandos pertvarkymas vyksta svarbiu laiku, D.Trumpo advokatams derantis su tyrimui vadovaujančiu Robertu Muelleriu dėl prezidento apklausos sąlygų. D.Trumpas žurnalistams yra sakęs, kad yra linkęs pasikalbėti su R.Muelleriu, ir tik J.Dowdas dėl to nuogąstauja.

Savaitgalį J.Dowdas paskelbė pareiškimą, ragindamas užbaigti specialiojo prokuroro tyrimą. Vėliau Baltiesiems rūmams ir pačiam J.Dowdui teko aiškintis, kad prezidento teisininkų komanda neragina atleisti R.Muellerį.

Pranešimą apie J.Dowdo atsistatydinimą patvirtino ir kitas D.Trumpo teisininkas Jay'us Sekulowas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius