Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimtyje Rusijos miestų buvo pranešta apie oro pavojų ir galimą raketų ataką

Trečiadienio rytą dešimtyje Rusijos miestų per radiją buvo paskelbta apie oro pavojaus signalą ir raketų smūgio grėsmę, o vėliau Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija pranešė, kad tai buvo programišių ataka.
Voronežas
Voronežas / „Zuma Press“/„Scanpix“ nuotr.

Dešimties Rusijos miestų gyventojai turėjo ne juokais išsigąsti po to, kai trečiadienio rytą išgirdo per radiją apie oro pavojaus signalą ir galimą raketų smūgį.

„Dėmesio, skelbiamas pavojus dėl oro antskrydžio. Visi turi nedelsiant pasislėpti. Dėmesio, dėmesio, raketų atakos grėsmė“ – buvo transliuojama per „Relax FM“, „Avtoradio“, „Humor FM“ ir „Comedy radio“.

Pranešimą girdėjo Piatigorsko, Tiumenės, Voronežo, Kazanės, Nižnij Novgorodo, Magnitogorsko, Belgorodo, Senojo Oskolio, Ufos ir Novouralsko gyventojai.

Vėliau Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija pranešė, kad pranešimas radijo stotyse pasirodė dėl programišių atakos.

„Dėl programišių atakos prieš kelių komercinių radijo stočių serverius kai kuriuose šalies regionuose buvo transliuojama informacija apie tariamą oro pavojaus skelbimą ir raketų smūgio grėsmę“, – sakoma pareiškime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius