Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diskotekoje per spūstį žuvo žmonės

Pervouralsko mieste (Rusija, Sverdlovsko apskritis) šeštadienio vakarą viename iš prekybos ir pramogų centrų vykusioje diskotekoje per spūstį prie įėjimo 4 žmonės žuvo, dar aštuoni buvo sužeisti.
Eidami linksmintis žmonės turi būti atsargūs.
Eidami linksmintis žmonės turi būti atsargūs. / „Scanpix“ nuotr.

Kaip Rusijos naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė Sverdlovsko apskrities milicijos atstovai, mirtinai buvo sužalotos trys devintos klasės mokinės ir trisdešimtmetis vyras. Vienas iš aštuonių sužeistųjų paguldytas į ligoninę. Manoma, kad sužeistųjų per spūstį galėjo būti ir daugiau, ir galbūt jie į medikus kreipsis vėliau.

„Diskotekos vedėjai paskelbė, kad per pirmąsias 30 minučių įėjimas į šokių salę bus nemokamas. Likusieji įeis tik su bilietais. Dėl to ir įvyko spūstis“, – aiškino milicijos atstovas.
Šio prekybos ir pramogų centro šokių salėje telpa apie 400 žmonių. Šeštadienio vakarą be bilietų norėjo įeiti apie 200 žmonių. 

Milicijos ir prokuratūros, kuri jau pradėjo tyrimą, atstovų teigimu, jeigu per incidentą tuoj pat nebūtų prisistatę pareigūnai, „aukų galėjo būti kur kas daugiau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius