-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldas Trumpas atrėžė Rusijos kritikams: „Nesistenkite pradėti Trečiojo pasaulinio karo“

Bendra kova du džihadistų judėjimu „Islamo valstybė“ (IS) būtų pirmasis žingsnis, vedantis į JAV sankcijų Rusijai atšaukimą, pirmadienį JAV televizijos ABC parodytame interviu sakė Baltųjų rūmų atstovas Seanas Spiceris.
Johnas McCainas ir Lindsay Grahamas
Johnas McCainas ir Lindsay Grahamas / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

„Privalome su jais (Rusija) bendradarbiauti, jeigu norime įveikti ISIL (IS), ir manau, kad tai bus pirmasis žingsnis“, – sakė S.Spiceris.

Jis pridūrė, kad joks sprendimas dėl sankcijų dar nepriimtas, bet pabrėžė, kad naujasis JAV prezidentas Donaldas Trumpas ir jo administracija tęsia dialogą su Rusijos valdžia.

„Jis (D.Trumpas) puikiai sugeba vesti derybas ir pasiruošęs dirbti su Rusija arba bet kuria kita šalimi dėl bendrų interesų. Jeigu mes su jais (Rusija) galime tapti partneriais arba parengti ISIL sunaikinimo planą, mes tai ir padarysime“, – teigė S.Spiceris.

Ragina nepradėti Trečiojo pasaulinio karo

„Bendras buvusių kandidatų į prezidentus Johno McCaino ir Lindsey Grahamo pareiškimas yra klaidingas – jie liūdinančiai silpni imigracijos požiūriu“, – rašė D.Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“.

Savo bendrame pranešime senatoriai griežtai kritikavo naująjį JAV lyderį dėl jo migracijos politikos.

„Šis įsakas siunčia signalą, tyčinį ar ne, kad Amerika nenori, jog musulmonai atvyktų į šalį“, – teigiama J.McCaino ir L.Grahamo pranešime.

„Šis įsakas siunčia signalą, tyčinį ar ne, kad Amerika nenori, jog musulmonai atvyktų į šalį“, – teigiama J.McCaino ir L.Grahamo pranešime.

„Todėl mes baiminamės, kad šis įsakas labiau pagelbės teroristų viliojimui nei užtikrins mūsų šalies saugumą“, – priduriama tame pranešime.

Tuo metu D.Trumpas pabrėžė, kad senatoriai geriau susirūpintų kova su terorizmu, JAV sienų saugumu ir griežtesniu požiūriu į imigraciją, o ne „stengtųsi pradėti Trečiąjį pasaulinį karą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius