Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Donaldas Trumpas ignoravo Baltųjų rūmų žurnalistų pobūvį

Sudėtingais santykiais su žiniasklaida garsėjantis Jungtinių Valstijų prezidentas jau ne pirmą kartą ignoravo tradicinį Baltuosiuose rūmuose akredituotų korespondentų pobūvį Vašingtone ir išvyko į mitingą Mičigano valstijoje, kur buvo sutiktas liaupsėmis. Žurnalistai neliko skolingi – už ignoravimą ir prezidento kaltinimus dėl „suklastotų naujienų“ („fake news“).
Baltuosiuose rūmuose akredituotų žurnalistų pobūvis
Baltuosiuose rūmuose akredituotų žurnalistų pobūvis / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Donaldas Trumpas, atvykęs į Vašingtono vardu besivadinantį miestelį netoli Detroito, sakė, kad kodėl turėtų vargti salėje kartu su suklastotų žinių liberalais, kurie jo nekenčia. Tokių esą minčių vedinas jis atvyko ten, kur gali pasigirti, kad atsigauna ekonomika, kad automobilių gamyba sugrąžinama į Mičiganą. Kur jį sutinka šūkiais, raginančiais atsitverti nuo imigrantų, greičiau statyti sieną pasienyje su Meksika.

„Mums reikia sienos, ir mes ją turėsime. Kai pradėjome statyti, turėjome 1600 milijonų dolerių, prie vyriausybės finansavimo grįšime rugsėjo 28-ąją ir, jeigu nieko negausime, vėl stabdysime federalinės valdžios darbą“, – tvirtino D.Trumpas.

Žiniasklaidos pobūvyje buvo apdovanoti „Reuters“ agentūros, CNN, „New York Times“ ir „Washington Post“ žurnalistai už profesinį meistriškumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius