-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldas Trumpas pavargo po dviejų dienų Saudo Arabijoje – internetas leipsta juokais

Šis savaitgalis JAV prezidentui Donaldui Trumpui buvo bene pirmasis, kai jis ne švilpavo golfo laukuose, o dirbo. Šeštadienis ir dalis sekmadienio Saudo Arabijoje Amerikos lyderį, išvykusį į pirmąją prezidentinę kelionę, taip išvargino, kad per vieną renginį jį turėjo pakeisti dukra Ivanka, rašo „The Independent“.
Donaldas Trumpas Saudo Arabijoje
Donaldas Trumpas Saudo Arabijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš pradžių Amerika sujudo, kai D.Trumpas, Saudo Arabijoje sakydamas kalbą, prabilo ne apie „islamistinį terorizmą“, o apie „islamo terorizmą“.

O tada buvo pranešta, kad JAV prezidentą renginyje apie kovą su ekstremizmu socialiniuose tinkluose pakeis jo dukra Ivanka Trump.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./D.Trumpą pavadavo jo dukra Ivanka
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./D.Trumpą pavadavo jo dukra Ivanka

Pastaroji jaunimo forume Rijade kalbėjo tris minutes, o D.Trumpas ten nepasirodė.

Baltieji rūmai netrukus paaiškino žurnalistams, kad D.Trumpo klaidą pavartojant žodžių junginį „islamo teroras“, kuriuo jis teroristais pavadino visus pasaulio musulmonus, nulėmė „išsekimas“.

O tada ir prasidėjo. Amerika dar nepamiršo, kaip per pernykštę prezidento rinkimų kampaniją D.Trumpas puolė savo varžovę, demokratę Hillary Clinton, kai ji suklupo eidama į automobilį karštą dieną Niujorke. Milijardierius tuomet aiškino, kad H.Clinton trūksta ištvermės.

Tad socialiniai tinklai dabar, kai D.Trumpas išseko jau antrąją savo pirmosios prezidentinės kelionės po pasaulį dieną, tiesiog išsprogo pašaipomis.

„Amerika išsekusi jau kelis mėnesius“, – rašė viena tviterio vartotoja, o kitas abejojo D.Trumpo sugebėjimu eiti daug kantrybės ir jėgų iš tiesų reikalaujančias JAV prezidento pareigas.

Internautai priminė, kad šis savaitgalis buvo pirmasis D.Trumpui einant pareigas, kai jis dirbo, o ne ilsėjosi.

D.Trumpui taip pat priminta, kad H.Clinton, kai užėmė JAV valstybės sekretoriaus postą, nukeliavo net 1,5 mln. kilometrų – kitaip tariant, beveik 39 kartus apskrido aplink Žemę. H.Clinton per ketverius metus apsilankė 112-oje šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius