-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytų Ukrainoje surengtame tarptautiniame forume dalyvauja ir Stalino garbintojai, ir neonaciai

Staliną garbinantis suomis, graikų kairiųjų radikalai, Prancūzijos ultradešinieji – tokia marga publika susirinko į tarptautiniu pavadintą forumą „Donbasas: vakar, šiandien, rytoj“, kurį organizuoja Donecko liaudies respublikos veikėjai.
Jeanas-Lucas Schaffhauseris.
Jeanas-Lucas Schaffhauseris. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės 11-12 dienomis vykstančiame forume kalbas rėžia Graikiją valdančios kairiųjų partijos „Syriza“ atstovė Evgenia Ouzounidou. Jai kompaniją palaiko ir „Naujosios Demokratijos“ atstovas Simos Kedikoglou.

Taip pat suvažiavime dalyvauja Italijos Pietų Tirolio regiono gubernatoriumi buvęs politikas Luisas Durnwalderis. Visa konferencija – skandalingais pasisakymais ir Rusijos interesų gynyba Europos parlamente išgarsėjusio Jeano-Luco Schaffhauserio sumanymas.

Šis Prancūzijos radikalų partijos „Nacionalinis frontas“ atstovas jau pagarsėjo tuo, kad praėjusių metų pabaigoje padėjo prancūzų ultradešiniesiems gauti paskolą iš Rusijos banko.

Be to, jis vienas iš pagrindinių Europos parlamento nario lietuvio Gabrieliaus Landsbergio parengtos ES-Rusijos santykių ataskaitos oponentų, raginantis skelbti, jog karą Ukrainoje sukėlė ne Rusija, o JAV.

Šie Europos radikalai Rusijos žiniasklaidoje jau įvardinti kaip tarptautinė delegacija. Konferencijos atidarymo metu susirinkusius sveikino apsišaukėliškos Donecko liaudies respublikos vadovas Aleksandras Zacharčenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius