-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Duktė mainais už alų

JAV Kalifornijos valstijoje policija sulaikė vyrą, bandantį parduoti paauglę dukterį už dešimt tūkstančių dolerių, keletą dėžių mėsos ir šimtą dėžių alaus, rašo „Sky News“.
Alus
Alus / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.
Temos: 2 Dukra Alus

Grynfildo miestelio policija apie tai, kas įvyko, sužinojo tik tuomet, kai 36-erių tėvas Marcelino de Jesus Martinez nuvyko pas pareigūnus, norėdamas atgauti dukterį, nes nesulaukė pažadėtos sumos.

Pradžioje jis pareigūnams tikino, kad duktė pabėgo, todėl tenori ją susigrąžinti, tačiau paaiškėjus visai tiesai vyras buvo sulaikytas kaip įtariamasis prekyba žmonėmis.

Sulaikytas ir paauglę nusipirkęs aštuoniolikmetis Margarito de Jesus Galindo. Jis įtariamas išprievartavimu. Tačiau pareigūnai mano, kad mergaitė persikėlė pas vaikiną neverčiama.

Abu vyrai yra meksikiečiai, gyvenantys JAV. Tokios „santuokos“ pagal susitarimą yra įprastas reiškinys kaimo bendruomenėse, tačiau remiantis Kalifornijos įstatymais santykiai su nepilnamete laikomi išprievartavimu.

Nei tėvas, nei dukters pirkėjas nesijaučia padarę ką nors bloga, nes tai jiems įprasta. Policijos pareigūnai neabejoja, kad šis atvejis ir bausmė už tokį poelgį turėtų tapti pavyzdžiu visai bendruomenei, įrodančiu, kad toks elgesys yra neteisėtas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius