Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Endless Love“ perdainavęs duetas lyginamas su Volodymyru ir Olena Zelenskiais

Vaizdo įrašas, kuriame esą Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis kartu su žmona Olena atlieka žinomą dainą „Endless Love“, internete sulaukė ne mažesnio susidomėjimo nei muzikos žvaigždžių kūriniai. Tačiau teisūs abejojantieji, kad politiku tapęs aktorius griebėsi gitaros. Įrašas tikras, bet jame matyti ne pirmoji Ukrainos pora, o amerikiečių ir britų dainininkai.
Volodymyras Zelenskis ir Olena Zelenska
Volodymyras Zelenskis ir Olena Zelenska / Vida Press nuotr.

Didžiulio susidomėjimo sulaukė dar 1981 m. sukurta daina „Endless Love“, kurią anuomet sudainavo Lionelis Richie ir Diana Ross.

Tiesa, šį kartą ją atlieka kitas duetas. Socialiniuose tinkluose įrašu dalijamasi su paaiškinimu įvairiomis kalbomis, esą dainuoja, dar ir pritardami sau gitaromis, Ukrainos prezidentas ir jo sutuoktinė.

„Endless Love“, kurią prezidentas V.Zelenskis ir jo žmona Olena dainuoja vienas kitam ir Ukrainai“, – vaizdo įrašą su tokiu komentaru prieš gerą savaitę savo paskyroje paskelbė vienas „Facebook“ vartotojas.

2,4 tūkst. žmonių po jo įrašu paspaudė „patinka“, 8,1 tūkst. pasidalijo.

Ekrano nuotr. iš „Facebook“/Dainininkai Connie Talbot ir Alejandro Manzano internautams atrodo panašūs į Ukrainos pirmąją porą
Ekrano nuotr. iš „Facebook“/Dainininkai Connie Talbot ir Alejandro Manzano internautams atrodo panašūs į Ukrainos pirmąją porą

Kitos „Facebook“ vartotojos paskyroje tas pats įrašas buvo peržiūrėtas 1,8 mln. kartų, juo pasidalijo 159 tūkst. žmonių. „V.Zelenskis ir jo žmona“, – lakoniškai pakomentavo moteris.

„Ukrainos prezidentas ir jo gražuolė žmona laimingesniais laikais“, – taip apibendrino dar vienas feisbuko vartotojas.

Nepaisant atlikėjų panašumo į pirmąją Ukrainos porą, populiariąją „Endless Love“ atlieka ne jie. Prie to paties vaizdo įrašo, kuris vasario 20-ąją, likus kelioms dienoms iki Ukrainos užpuolimo, buvo įkeltas į „YouTube“, nurodyti tikrieji atlikėjai.

Akustinę dainos versiją atliekantį duetą sudaro kitų grupių kūrinius perdainuojančios JAV grupės „Boyce Avenue“ vokalistas Alejandro Manzano ir dainininkė Connie Talbot iš Didžiosios Britanijos. Per geras tris savaites įrašas jau peržiūrėtas daugiau nei 4 mln. kartų.

Naujienų agentūra palygino V.Zelenskį su A.Manzano ir O.Zelenską su C.Talbot, tad galima patiems įvertini, ar tikrai vaizdo klipe matoma Ukrainos pirmoji pora.

VIDEO: Connie Talbot ir Alejandro Manzano atlieka dainą „Endless Love“

Tai – jau ne pirmas kartas, kai socialiniuose tinkluose platinama netiksli informacija apie V.Zelenskį ar O.Zelenską.

Prasidėjus karui, žmonės ėmė publikuoti karinę uniformą vilkinčio prezidento nuotraukas su komentarais, esą jis pats išėjo į frontą.

Iš tiesų šios nuotraukos buvo padarytos lankant karius ne per šį karą, o praėjusiais metais.

Taip pat skaitykite: Volodymyras Zelenskis giriamas už kovą apkasuose, bet jis tik lankė karius.

Panašūs gandai pasklido ir apie O.Zelenską – imta platinti moters su karine uniforma nuotrauką aiškinant, esą Ukrainos pirmoji ponia paėmė ginklą į rankas.

Tai tėra kadras iš karinio parado 2021-aisiais, o jame matyti neįvardyta karė, tiesą sakant, atrodanti kiek kitaip nei prezidento žmona.

Informacijos, kad moteris būtų tiesiogiai įsitraukusi į karo veiksmus, nėra.

Socialinių tinklų nuotr./Olena Zelenska, tragiškai žuvę ukrainiečiai
Socialinių tinklų nuotr./Olena Zelenska, tragiškai žuvę ukrainiečiai

Beje, V.Zelenskiui, kuris anksčiau buvo aktorius ir prieš pat tapdamas prezidentu vaidino seriale „Tautos tarnas“, muzika nėra svetima. Pavyzdžiui, prieš du dešimtmečius jis su komanda „95-as kvartalas“ dalyvavo „KVN aukščiausioje lygoje“, 2002-aisiais pasiekė pusfinalį, dukart tapo KVN muzikinio festivalio laureatu.

Beje, „95-ajam kvartalui“ priklausė ir O.Zelenska, tik ji buvo autorė, ne atlikėja.

Publikacija parengta 15min bendradarbiaujant su „Facebook“, kuria siekiama stabdyti klaidinančių naujienų plitimą socialiniame tinkle. Daugiau apie programą ir jos taisykles – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius