-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hillary Clinton dėl trombo paguldyta į ligoninę

JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton dėl trombo paguldyta į Niujorko Presbiterionų ligoninę. Kaip naujienų agentūra „Reuters“ cituoja JAV Valstybės departamento atstovą Philippe'ą Reinesą, trombas susidarė po smegenų sukrėtimo, kurį H.Clinton patyrė gruodžio viduryje.
Hillary Clinton
Hillary Clinton / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

P.Reinesas daugiau detalių apie valstybės sekretorės sveikatos būklę nepateikė, tik pažymėjo, kad H.Clinton medikų priežiūroje praleis 48 valandas.

Gruodžio pradžioje H.Clinton pakirto virusinė žarnyno infekcija. Dėl ligos sukeltos dehidratacijos gruodžio 15-ąją ji neteko sąmonės ir pargriuvo. Krisdama susitrenkė galvą ir patyrė smegenų sukrėtimą. Dėl sveikatos komplikacijų valstybės sekretorei teko atidėti kelias užsienio keliones. Ji taip pat negalėjo dalyvauti Kongreso posėdžiuose, kuriuose nagrinėtas rugsėjį vykęs JAV konsulato antpuolis Bengazyje, Libijoje.

65 metų H.Clinton valstybės sekretore dirba nuo JAV prezidento Baracko Obamos pirmosios kadencijos pradžios 2009 metais. 2012 metų spalį ji paskelbė, kad neketina likti šiame poste per antrąją B.Obamos kadenciją. Manoma, kad po jos pasitraukimo Valstybės departamentui ims vadovauti Masačusetso gubernatorius Johnas Kerry.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius