Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 12 08 /14:58

Ignas Staškevičius: atleistam iš „Maxima Latvija“ vadovo pareigų Gintarui Jasinskui teikiama medicinos pagalba

Po skandalu pasibaigusios spaudos konferencijos Rygoje iš pareigų atleistas „Maxima Latvija“ vadovas Gintaras Jasinskas patyrė nervinį priepuolį ir atsidūrė ligoninėje.
„Maxima Latvija“ vadovo Gintaro Jasinsko spaudos konferencija dėl tragiškai pasibaigusios Rygos parduotuvės „Maxima“ griūties.
„Maxima Latvija“ vadovo Gintaro Jasinsko spaudos konferencija dėl tragiškai pasibaigusios Rygos parduotuvės „Maxima“ griūties. / BFL/Dmitrijs Sulžics nuotr.

Taip Gintaro Jasinsko situaciją radijo stočiai „Baltkom“ komentavo „Maxima“ Krizės valdymo grupės vadovas ir holdingo akcininkas Ignas Staškevičius.

„Tinklo Maxima vadovybė negalėjo pasigirti gera komunikacija nei iki, nei po tragedijos Zuolitūdėje. Nes nebuvo būtinybės. Latvijos tinklo (buvęs) generalinis direktorius G.Jasinskas ir jo komanda daug laiko praleido ligoninėse, bendraudami su nukentėjusių šeimomis. Neliko laiko miegui ir poilsiui, pervargo, ištiko nervinis priepuolis...“, – sakė I.Staškevičius.

Neliko laiko miegui ir poilsiui, jie pervargo, ištiko nervinis priepuolis...

Jo žodžiais tariant, organizacija nebuvo pasirengusi krizinei situacijai.

„Mūsų įmonė nebuvo pasirengusi tokiai komunikacijai. Juk vienas dalykas – marketinginiai žingsniai, o visai kas kita – krizinė komunikacija. G.Jasinskas po spaudos konferencijos buvo atleistas iš generalinio direktoriaus pareigų. Jis dabar negali nei dirbti, nei ieškotis darbo, nes jam suteikiama medicinos pagalba. Su juo dirba psichologai. Mes stengiamės jį palaikyti, nes tai – ne jo vieno kaltė...“, – sakė I.Staškevičius interviu radijui.

Primename, kad G.Jasinskas buvo skubiai atleistas iš pareigų po to, kai spaudos konferencijoje pareiškė, kad kompanija nesijaučia kalta dėl 54 žuvusių tragedijos Zuolitūdėje metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius