Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV patvirtintas trečias mirties nuo kiaulių gripo atvejis

Jungtinėse Valstijose buvo patvirtintas trečias žmogaus mirties nuo kiaulių gripo atvejis, šeštadienį pranešė šiaurės vakaruose esančios Vašingtono valstijos, kur užregistruotas šis trečias atvejis, sveikatos apsaugos pareigūnai.
Daktaras
Daktaras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jų pranešime sakoma, kad ketvirtą dešimtį metų einantis vyras, kuris dar sirgo širdies liga, praėjusią savaitę mirė tikriausiai nuo gripo viruso H1N1 sukeltų komplikacijų.

„Ši mirtis yra tragiška. Galvojame apie visus tuos, kuriuos paveikė šio žmogaus išėjimas, – sakė Vašingtono valstijos gubernatorius Chrisas Gregoire'as. – Tai ... primena, kad gripas yra rimta (liga) ir gali būti mirtinas. Žinau, jog mūsų sveikatos priežiūros agentūros daro visa, ką gali, ... stebėdamos šį protrūkį ir saugodamos mūsų valstijos žmones“.

Daugiau jokių detalių apie to mirusio vyro tapatybę neskelbiama. Jungtinėse Valstijose tai pirmas mirties nuo kiaulių gripo atvejis už pasienyje su Meksika esančio Teksaso ribų.

Vašingtono valstijoje šiuo metu yra patvirtintas jau 101 susirgimo kiaulių gripu atvejis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius