Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV portalas paviešino nuotraukas su Maidane šaudžiusiais Viktoro Janukovyčiaus valdžios snaiperiais

Amerikiečių portalas „The Daily Beast“ paskelbė nuotraukas, kuriose užfiksuoti snaiperiai, šaudę Kijevo Nepriklausomybės aikštėje ir Instituto gatvėje vasario 20 d.
Maidano aikštė
Maidano aikštė / Sergejaus Staponkaus nuotr.

„Nuotraukos ir 90 gigabaitų filmuota medžiaga yra svarus įrodymas, kad kruvini susirėmimai Maidane buvo Viktoro Janukovyčiaus prorusiško režimo užsakymas. Vis dėlto tai nesutrukdė Kremliui sukurti savo istorijos apie įvykius“, – rašo portalas, kurį cituoja naujienų agentūra „Unian“.

Nuotraukose matyti, kaip prie Saugumo tarnybos pastato Kijeve, renkasi ginkluoti specialiojo padalinio „Alfa“ kariai. Prieš palikdami pastato teritoriją jie ant galvų užsideda balaklavas.

Nuotraukas galite rasti čia.

Vasario 20 d. prie Ukrainos saugumo tarnybos pastato Kijeve buvo susirinkę keliasdešimt žmonių. Dauguma jų – elitinio specialiojo padalinio „Alfa“ kariškiai, su neperšaunamomis liemenėmis, šalmais, šaudmenimis, snaiperių šautuvais ir modifikuotais automatais „Kalašnikov“. Kai kuriuose iš jų – skeveldrinės granatos. Anot ekspertų, tai nėra skirta malšinti neramumams.

Priminsime, kad Ukrainos generalinė prokuratūra nustatė snaiperius, kurie Maidane žudė žmones.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius