Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinijoje naktiniame traukinyje moteris peiliu subadė devynis keleivius

Kinijos šiaurės rytuose viename naktiniame keleiviniame traukinyje siautėdama moteris peiliu subadė devynis miegančius žmones, trečiadienį pranešė valstybinė žiniasklaida.
Peilis
Peilis / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 3 Peilis Moteris Kinija

Antradienį paryčiais įvykdytas išpuolis viename traukinyje, važiuojančiame per Heilongdziango provinciją, priminė virtinę kitų pavienių asmenų pastaruoju metu Kinijoje įvykdytų panašių atakų, sukrėtusių šią komunistinę milžinę.

Moteris, kurios vardas neskelbiamas, ėjo nuo vieno gulto prie kito ir badė miegančius keleivius, kol galiausiai kiti keleiviai parbloškė ją ant žemės ir sutramdė, pranešė Kinijos šiaurės rytų regiono naujienų portalas „Dongbei“.

Pasak įvykio liudininkų, užpuolikei galėjo būti apie 40 metų. Jokių kitų detalių nepateikiama.

Traukinys, kuriame įvyko šis incidentas, važiavo iš provincijos sostinės Harbino į Hebėjaus miestą. Nukentėjusiems keleiviams buvo suteikta pagalba, kai traukinys sustojo Dziamusi mieste, tačiau pranešime nenurodoma, ar jie sunkiai sužaloti.

Tą pačią dieną banko sargybinis pradėjo šaudyti viename teismo pastate Kinijos centrinėje Hunano provincijoje. Per šį kruviną incidentą nušauti trys teisėjai, o dar trys žmonės buvo sužeisti. Pats užpuolikas galiausiai nukreipė ginklą į save, pranešė vietos Vyriausybė.

Kaip pranešama, 46 metų Zhu Junas buvo įniršęs dėl prieš trejus metus kito teismo priimto sprendimo padalyti šeimos turtą jo skyrybų byloje.

Nuo kovo Kinijoje įvykdyta virtinė kruvinų atakų, kurių taikiniai dažniausiai buvo mažamečiai vaikai ir moksleiviai. Per tokius išpuolius iš viso nužudyta 17 žmonių, iš jų – 15 vaikų, daug žmonių buvo sužaloti.

Dėl šių išpuolių motyvų daug diskutuojama. Kai kurie ekspertai teigia, jog visuomenėje greitai vykstant pokyčiams, sukeltiems itin spartaus ekonomikos augimo, Kinijoje skiriama nepakankamai dėmesio gyventojų psichinei sveikatai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius