Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klyvlende teisto žagintojo namuose rasti šešių moterų palaikai (video)

Ohajaus valstijoje, Klyvlende, anksčiau teisto ir 15 metų už išžaginimą kalėjusio vyro namuose rasti šeši moterų lavonai.
Anthony Sowellas
Anthony Sowellas / Klyvlendo policijos nuotr.

Kaip praneša msnbc.msn.com, žagintojas paspruko iš savo namų prieš pat atvykstant policijos pareigūnams, ketinusiems jį suimti dėl naujų išžaginimų. Apžiūrėję įtariamojo namus, pareigūnai aptiko šešis yrančius lavonus. Trys lavonai rasti pačiame name, dar trys smarkiai apirę kūnai – užkasti namo rūsyje.

Netrukus įtariamasis Anthony Sowellas buvo sulaikytas einantis gatve. Iš pradžių A.Sowellas bandė prisistatyti kita pavarde, tačiau prisipažino kas esąs, kai policininkai pradėjo nustatinėti jo tapatybę pagal pirštų atspaudus, sakė vietos policijos atstovas spaudai leitenantas Thomas Stacho.

Du lavonai yra juodaodžių moterų. Apie kitas A.Sowello aukas tikslesnių duomenų policija neatskleidžia. JAV žiniasklaida skelbia, kad nužudytosios greičiausiai buvo pasmaugtos. Ne visų aukų tapatybės kol kas nustatytos. Policija tikrina nuo 2005 metų, kai A.Sowellas išėjo į laisvę, dingusių asmenų bylas.

A.Sowellas už išžaginimą jau buvo teistas 1989 metais ir už grotų praleido 15 metų. Paleistas į laisvę vyras turėjo nuolat registruotis šerifo įstaigoje. Tą jis darė be jokių pažeidimų.

A.Sowello kaimynai, pasakodami apie žagintoją, sakė, kad jis buvo ūmaus būdo ir sunkiai besitvardantis. Jų žiniomis, A.Sowellas buvo bedarbis, tačiau kiekvieną mėnesį jam kažkas pervesdavo pinigų. Jis taip pat dažnai kaimynų prašydavo paskolinti pinigų ir rinkdavo metalo laužą, kurį vėliau parduodavo.

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius