Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andžele suimtas vyras, įtariamas 30 pagyvenusių moterų išžaginimu ir nužudymu

JAV policija ketvirtadienį pranešė suėmusi vyrą, kuris įtariamas praėjusio amžiaus 8-ame ir 9-ame dešimtmetyje Los Andžele ir kitur Kalifornijoje išžaginęs ir pasmaugęs 30 pagyvenusių moterų.
Antrankiai
Antrankiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Nužudymas Moteris

Pasak Los Andželo policijos departmento neišspręstų bylų skyriaus pareigūnų, 72 metų Johnas Floydas Thomasas Jr. tikriausiai yra „Vestsaido žagintojas“, nes rasti DNR įkalčiai sieja jį su penkiais nužudymais, o dėl dviejų iš jų šiam asmeniui jau pateikti kaltinimai.

Policija sakė, kad J.F.Thomasas įtariamas dar 25 iki šiol neišaiškintomis žmogžudystėmis, kurios buvo įvykdytos per dvi šalį sukrėtusias nužudymų bangas.

„Ponas Thomasas pretenduoja į Los Andželo „vaisingiausio“ serijinio žudiko vardą“, – Los Andželo policijos detektyvas Richardas Bengstonas sakė dienraščiui „Los Angeles Times“.

J.F.Thomasas 1989-aisiais įsidarbino valstijos draudimo reguliuotoju – tais pačiais metais, kai baigėsi antroji nužudymų banga, nurodė dienraštis.

Vyras, kuris nuo kovo 31 dienos laikomas suimtas be teisės būti paleistam už užstatą, gegužės 20 dieną bus teisiamas už du nužudymus. J.F.Thomasui pateikti kaltinimai dėl 68 metų Ethel Sokoloff nužudymo 1972 metais ir 67 metų Elizabeth McKeown nužudymo 1976 metais. Abi moterys prieš nužudant taip pat buvo išžagintos.

Tuo metu, kai buvo įvykdyti šie nusikaltimai, Kalifornijoje nebuvo taikoma mirties bausmė, todėl jeigu J.F.Thomaso kaltė būtų įrodyta, jam gresia įkalinimas iki gyvos galvos be teisės prašyti sušvelninti nuosprendį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius