Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsirado „Lukoil“ viceprezidento avarijos, pasibaigusios dviejų moterų mirtimi, vaizdo medžiagos fragmentas (video)

Portalas 15min.lt jau rašė apie vasario 25-osios automobilio avariją Maskvoje, Lenino prospekte. Jos metu kompanijos „Lukoil“ viceprezidento mersedesas susidūrė su 35 metų gydytojos Olgos Aleksandrinos vairuojamu „Citroen“.
Mercedes po avarijos
„Mercedes“ po avarijos / Stop kadras

Abi „Citroen“ keleivės žuvo.

Ilgą laiką buvo sunku nustatyti avarijos aplinkybes ir kaltininką (iš pradžių apkaltinta moteris), nes trijų saugos kamerų medžiaga buvo dingusi. Vis dėlto pavyko rasti vienos iš kamerų darytą įrašą. Tiesa, patį įvykį, filmuojant iš ne itin patogios perspektyvos, užstojo reklaminis stovas...

Vis dėlto, sprendžiant pagal įvykio priešistorę ir klausantis milicijos pareigūnų komentarų, aiškėja, kad „Lukoil“ viceprezidento automobilis prieš incidentą išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą.

Surengtoje spaudos konferencijoje teisėsaugos atstovas Sergejus Kazancevas teigė, kad tik lemtingo atsitiktinumo dėka kamera neužfiksavo paties įvykio. Jis pabrėžė, kad stovas toje vietoje atsirado gavus visus būtinus leidimus.

VIDEO

Milicijos pareigūnų komentuojamoje vaizdo medžiagoje aiškiai matoma, kad prieš įvykį juodas mersedesas juda kairiąja kraštine eismo juosta į miesto centrą. O „Citroenas“ – priešinga kryptimi taip pat kairiąja juosta. Prieš susidūrimą mersedeso vairuotojas pristabdo ir... pasislepia už reklaminio stovo. Jam iš paskos  važiavęs automobilis staigiai pasuka į kairę, vengdamas susidūrimo su automobiliais, patekusiais į avariją.  

Tačiau teisėsaugos pareigūnai kol kas susilaiko ir oficialiai neįvardija avarijios kaltininko. Jie dar ieško įvykio liudininkų. Tyrimas užtruks du mėnesius.

A.Kuznecovas sakė, kad, deja, nespėjo apklausti 73 metų „Citroen“ keleivės – vežama į logininę ji mirė.  Iki šiol apklaustieji liudininkai tvirtino, kad priekinėse mersedeso sėdynėse matė vairuotoją ir apsaugininką, o galinėje – patį kompanijos viceprezidentą Anatoljų Barkovą.

Milicija taip pat turi duomenų, kad mercedesą vairavęs Katajevas ne kartą yra pažeidęs kelių eismo taisykles. Žuvusi „Citroeno“ vairuotoja Olga Aleksandrina taip pat per pastaruosius keletą metų yra patekusi į autoavarijas ir buvo pripažinta jų kaltininke.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius