Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikoje žiauriai nužudytos septynios moterys

Meksikoje buvo nužudytos septynios moterys, o vienai iš jų, kurios lavonas aptiktas pietiniame pajūrio rajone Kankune, buvo nukirsta galva, pranešė pareigūnai.
Šiuo metu antrosios kategorijos uraganas „Ida“ slenka Meksikos įlanka į šiaurės vakarus
Meksikos įlanka / „Scanpix“ nuotr.

Keturios moterys buvo nužudytos šiaurėje esančiame Siudad Chuarese, kuris yra pasienyje su JAV. Dvi iš jų buvo nušautos, viena uždaužyta beisbolo lazda, o ketvirta moteris, kuri dirbo mokytoja vietos mokykloje, taip pat buvo mirtinai sumušta.

Siudad Chuaresas yra vienas pagrindinių pastaraisiais metais įsisiautėjusio karo tarp narkotikų kontrabandininkų kartelių židinių, kuriame vien šiemet žuvo nužudyta apie 2 300 žmonių. Žemutinės Kalifornijos valstijoje dvi moterys buvo nušautos Meksikalio mieste, kuris taip pat yra prie sienos su Jungtinėmis Valstijomis, pranešė Generalinė prokuratūra.

Populiariame Karibų pajūrio kurorte Kankune esančiame stadione buvo rasta nužudyta 19-metė mergina. Jai buvo nukirsta galva. Įtariama, kad nužudytoji buvo prostitutė ir palaikė ryšius su vienu policininku, kuris buvo nužudytas praėjusią savaitę, nurodė prokuratūra.

Šiaurinėje Čihuahua valstijoje taip pat rasti aštuoni nužudyti vyrai, iš jų penki – Siudad Chuarese, pranešė tos valstijos Generalinė prokuratūra.

Nuo 2006 metų, kai kadenciją pradėjo Meksikos prezidentas Felipe Calderonas, per narkotikų kartelių kovas žuvo daugiau nei 14 tūkst. žmonių. Šalies vadovas šios smurto bangos malšinti pasiuntė 50 tūkst. karių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius