-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikos narkotikų baroną nušovė klounu persirengęs žudikas

Anksčiau itin galingo narkotikų kartelio vadovas praėjusią savaitę buvo nužudytas per šeimos šventę. Francisco Rafaelį Arellano Felixą nušovė klounu persirengęs žudikas, rašo „The Huffington Post“.
Klounas iš filmo „Tai“
Klounas iš filmo „Tai“ / Kadras iš filmo

Žudikas su peruku, raudona nosimi ir kostiumu narkotikų baronui šovė į galvą ir krūtinę per šventę vaikams Cabo San Lucas kurorte.

Pareigūnai teigia, kad nužudymo motyvas kol kas neaiškus.

F.R.Arellano Felixas buvo vyriausias brolis Arellano Felixų kartelyje. Devintojo dešimtmečio pradžioje šis kartelis užsiėmė didelio masto narkotikų kontrabanda tarp Kalifornijos ir Meksikos miesto Tichuanos.

Šio kartelio istorija buvo įamžinta ir 2000 metų filme „Narkotikų kelias“. Filme Arellano Felixų kartelis kovojo dėl valdžios su kita narkotikų prekeivių grupuote iš Chuareso.

Manoma, kad Arellano Felixų kartelis į Kaliforniją išgabeno šimtus tonų kokaino ir marihuanos. Jo nariai taip pat kaltinami žmogžudystėmis, pareigūnų papirkimu.

Pastaruoju metu F.R.Arellano Felixo šeimos galia tarp Meksikos narkotikų kartelių yra sumažėjusi, bet ji vis dar kontroliuoja dalį sienos su Kalifornija, nurodo ekspertai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius