Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Muamaro Kadhafi žmona su vaikais yra Alžyre

Libijos diktatoriškojo vadovo Muamaro Kadhafi žmona, du sūnūs ir duktė pirmadienį atvyko į Alžyrą, pranešė Alžyro užsienio reikalų ministerija.
Muamaro Kadhafi portretas
Muamaro Kadhafi portretas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Muamaro Kadhafi žmona Sofia, jo duktė Aisha ir sūnūs Hannibalas bei Mohammedas, kartu su savo vaikais, atvyko į Alžyrą 8.45 val. (10.45 val. Lietuvos laiku) per Alžyro ir Libijos sieną“, – sakoma ministerijos pranešime, kurį išplatino naujienų agentūra APS, bet paties M.Kadhafi buvimo vietos nepranešė.

Tuo tarpu judėjimo „al Qaeda“ Šiaurės Afrikos grupuotė prisiėmė atsakomybę už mirtininkų išpuolį Alžyro akademijoje karinėje ir apkaltino šią šalį diktatoriškojo Libijos režimo rėmimu.

Islamiškojo Magribo „al Qaeda“ (AQIM) pareiškime minimi du savižudžiai Abu Anasas ir Abu Nohas, kurie penktadienį susisprogdino netoli sostinės esančioje Šeršelio karo akademijoje, kur žuvo 16 karininkų ir du civiliai darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius