TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujienų portale 15min – išskirtiniai „Foreign Policy“ straipsniai

Naujienų portalas 15min užmezgė partnerystę su autoritetingu amerikiečių leidiniu „Foreign Policy“. Portalo skaitytojai nuo gegužės 1 dienos turi išskirtinę galimybę skaityti šio leidinio straipsnius lietuvių kalba apie tarptautinę politiką ir ekonomiką.
Foreign Policy
„Foreign Policy“

Daug tarptautinių apdovanojimų pelnęs JAV leidinys savo misija laiko paaiškinti, kaip veikia pasaulis. Jo analizės skatina profesionalų diskusijas, bet straipsniai surašyti taip, kad sudomintų ir eilinį skaitytoją.

„Tikiu, kad šis išskirtinis turinys bus naudingas tiems, kurie lietuviškoje žiniasklaidoje pasigenda gilesnės analizės apie tarptautinius procesus“, – sako 15min vyriausiasis redaktorius Vaidotas Beniušis.

„Foreign Policy“ straipsniai prieinami 15min prenumeratoriams. Jie apims platų spektrą tarptautinių klausimų, – nuo karo Ukrainoje iki klimato kaitos ir pasaulio ekonomikos būklės.

PIRMĄJĮ STRAIPSNĮ GALITE SKAITYTI ČIA: Ilgiausia Ukrainos diena: kaip prasidės kontrpuolimas.

Portale 15min tarptautinės politikos klausimais reguliariai skelbiami Vilniaus universiteto profesoriaus Ramūno Vilpišausko, britų eksperto Edwardo Lucaso, Vytauto Didžiojo universiteto profesoriaus Dainiaus Žalimo, Rytų Europos studijų centro analitiko Vladimiro Laučiaus komentarai.

15min studijoje kas savaitę karo eigą komentuoja atsargos karininkai laidoje „Kas naujo fronte“, žurnalistai reguliariai vyksta į Ukrainą, o naujienų srautą užtikrina partnerystė su naujienų agentūra BNS.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius