-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 28 /2016 11 29

Ohajo valstijos universitete šaudynes sukėlė pabėgėlis iš Somalio

JAV Ohajo valstijos universiteto studentų miestelyje pirmadienį priešpiet pranešta apie „aktyvų šaulį“. Studentai pasakojo girdėję šaudant vienoje auditorijų, skelbia CNN. Mažiausiai 8 žmonės buvo nugabenti į ligoninę. Vėliau patvirtina, kad užpuolikas buvo nukautas. Teigiama, kad jis iš Somalio atvykęs pabėgėlis, kuris legaliai gyveno JAV.
Ohajo valstijos universiteto studentų miestelyje aidėjo šūviai
Ohajo valstijos universiteto studentų miestelyje aidėjo šūviai / „Twitter“ nuotr.

„Miestelyje – aktyvus šaulys. Bėkite, slėpkite, kovokite“, – „Twitter“ paskelbė universiteto ekstremalių situacijų valdymo pareigūnai.

Antrus metus universitete studijuojantis Wyattas Crosheris žurnalistams teigė išgirdęs šūvius. Esą buvo šaudyta pastate kitoje gatvės pusėje.

„Kartu su kambarioku išgirdome tris ar keturis šūvius. Netrukus po to pamatėme, kaip į miestelį atskuba daug policijos ir greitosios pagalbos automobilių.

Mes negalime matyti pastato, kuriame buvo šaudoma. Bet tai tikrai skambėjo kaip šūviai, o po to išgirdome sirenas“, – teigė W.Crosheris.

Universiteto ekstremalių situacijų valdymo pareigūnų pranešimas reiškė, kad šaulys vis dar nebuvo sučiuptas ir buvo studentų miestelio teritorijoje. Studentams neleidžiama palikti savo kambarių.

Tiesa, vėliau pasirodė pranešimų, kad įtariamasis buvo nušautas. Informacija netrukus buvo patvirtinta.

Mažiausiai 11 žmonės buvo nugabenti į ligoninę, o vieno būklė, kaip pranešama, kritinė.

„Policininkai užsidėję neperšaunamas liemenes ir turi didelius ginklus. Į pastatą niekas neina, tik matau daugybę pareigūnų“, – pasakojo studentas Anthony Falzarano.

Atsiliepė ir NBA superžvaigždė LeBronas Jamesas, žaidžiantis „Cleveland Cavaliers“ klube. Klivlando miestas yra Ohajuje. Jis „Twitter“ paskelbė, kad meldžiasi už visus Ohajo valstijos universitete.

Ohajo valstijos universiteto pagrindinis studentų miestelis, kuris yra Kolambuso mieste, yra vienas didžiausių JAV. Visame universitete mokosi daugiau nei 65 tūkst. jaunuolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius