-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penki paaugliai iš Afganistano Švedijoje išprievartavo berniuką

Švedijos pareigūnai antradienį apkaltino penkis paauglius afganistaniečius įviliojus jaunesnį berniuką į mišką ir ten grasinant peiliu jį išprievartavus, skelbia „Fox News“ ir Švedijos žiniasklaida.
Švedijos policija
Švedijos policija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, kad nusikaltimas įvykdytas į šiaurę nuo Stokholmo esančiame Upsalos mieste.

Prokuroras Johanas Strombackas naujienų agentūrai „The Associated Press“ patvirtino, kad sulaikyti penki 16-17 metų vaikinai iš Afganistano, o jų auka yra mažametis.

Paaugliai įsiviliojo berniuką į miškingą teritoriją, ten kurį laiką mušė jį, o vėliau prievartavo ir kitaip žemino. Nusikaltimas buvo filmuojamas ir berniukui buvo grasinama, kad jei jis kam nors prasitars, šie įrašai atsidurs socialiniuose tinkluose.

Nusikaltimas buvo filmuojamas ir berniukui buvo grasinama, kad jei jis kam nors prasitars, šie įrašai atsidurs socialiniuose tinkluose.

J.Strombacko teigimu, visi įtariamieji atvyko į šalį kaip prieglobsčio ieškantys pabėgėliai. Du iš sulaikytųjų pripažino nusikaltę, likusieji neigia bet kokį savo dalyvavimą nusikaltime.

Vieno iš nuteistųjų advokatas Stefanas Wallinas teigė, kad jo ginamasis nepripažįsta kaltinimų, nes nieko nepamena.

„Nusikaltimo metu jis buvo apsvaigęs nuo alkoholio“, – teigė teisininkas. Kiti kaltinamųjų gynėjai susilaikė nuo komentarų.

Mažamečio išžaginimas Švedijoje laikomas sunkiu nusikaltimu, už kurį skiriama mažiausiai ketverių metų kalėjimo bausmė. Tiesa, sulaikytieji yra nepilnamečiai, tad jų lauktų bausmė specialioje kolonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius