Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po naujo teigiamo COVID-19 testo J.Bidenas vėl izoliuosis

Po naujo teigiamo COVID-19 testo Jungtinių Valstijų prezidentas Joe Bidenas grįžta į izoliaciją, šeštadienį pranešė jo Baltųjų rūmų gydytojas, aiškindamas teigiamą rezultatą JAV lyderiui taikytu gydymu.
Joe Bidenas
Joe Bidenas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Po keturias dienas iš eilės gautų neigiamų atsakymų J.Bideno „antigenų testo rezultatas vėlų šeštadienio rytą buvo teigiamas“, todėl „vėl bus pradėtos griežtos izoliavimo procedūros“, rašoma prezidento gydytojo Kevino O'Connoro pranešime.

„Iš tikrųjų tai yra „atsitraukimo“ teigiamas rezultatas“, – sakė K.O'Connoras, turėdamas omenyje atvejus, kai pacientai, gydomi vaistu „Paxlovid“, kaip kad J.Bidenas, pasveiksta nuo viruso, tačiau baigus gydymo kursą jų testai būna teigiami.

„Prezidentui simptomai neatsinaujino, ir jis ir toliau jaučiasi gana gerai. Todėl šiuo metu nėra priežasties atnaujinti gydymą“, – pridūrė jis.

Savo tviterio žinutėje J.Bidenas, regis, stengėsi nesureikšminti situacijos.

„Bičiuliai, šiandien vėl sulaukiau teigiamo COVID-19 testo rezultato. Taip nutinka nedidelei daliai žmonių, – rašė jis. – Man nepasireiškia jokie simptomai, bet ketinu izoliuotis dėl visų aplinkinių saugumo. Vis dar dirbu ir netrukus grįšiu.“

Baltieji rūmai pranešė, kad J.Bidenas atšaukė planuotas keliones į Delaverą ir Mičiganą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius