-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 21 /14:58

Rusai sprunka: išpirko visus tiesioginių skrydžių į Stambulą, Jerevaną, Baku bilietus

Po trečiadienio rytą ištransliuoto Rusijos prezidento Vladimiro Putino kreipimosi, kuriame jis, be kita ko, paskelbė dalinę mobilizaciją, rusai per kelias minutes išpirko visus bilietus į tiesioginius skrydžius į Stambulą ir Jerevaną.
Maskvos Vnukovo oro uostas
Maskvos Vnukovo oro uostas / 123RF.com nuotr.

Apie tai rašo naujienų portalai „Meduza“ ir „Verstka“.

„Per kelias minutes po V.Putino kalbos visi tiesioginiai bilietai į Stambulą ir Jerevaną rugsėjo 21 d. buvo išpirkti“, – sakoma pranešime.

Paskelbus dalinę mobilizaciją Rusijoje, baigėsi bilietai skrydžiams iš Maskvos į Stambulą, Jerevaną, Baku ir kitus kaimyninių šalių miestus, rašo RBC.

Taip pat pranešama, kad paskelbus dalinę mobilizaciją skrydžių iš Rusijos kainos smarkiai išaugo.

„Aviasales“ tarnybos duomenimis, tiesioginio skrydžio iš Maskvos į Stambulą bilietą dabar galima įsigyti ne anksčiau kaip rugsėjo 23 d., jis kainuoja 76 tūkst. rublių. Bilietus į Jerevaną galima įsigyti tik 24 d. (62 tūkst. rublių).

Tiesioginio skrydžio į Baku bilietą už 74 500 rublių taip pat bus galima įsigyti iš „Aeroflot“ ir ne anksčiau kaip rugsėjo 23 d.

Anksčiau „Aeroflot“ paskelbė, kad dėl dalinės mobilizacijos netaiko apribojimų bilietų pardavimui.

„Meduza“ skelbia, kad dar antradienio vakarą, kai buvo laukiama Rusijos prezidento kalbos, „Google“ paieškos sistemoje padaugėjo paieškų „kaip išvykti iš Rusijos“. Paieškų šuolį rodo „Google Trends“ duomenys.

Ekrano nuotr./„Google“ rusai ieškojo „kaip išvykti iš Rusijos“
Ekrano nuotr./„Google“ rusai ieškojo „kaip išvykti iš Rusijos“

Rusai ieškoti būdų pabėgti suskubo po to, kai antradienį Rusijos Valstybės Dūma patvirtino teisės aktą, kuriuo sugriežtinamos bausmės kariams, pažeidusiems savo pareigas, taip siekdami sustiprinti drausmę karių gretose vykstant karui Ukrainoje.

Taip pat, V.Putinui trečiadienį paskelbus apie dalinę mobilizaciją Rusijoje, pranešta, kad vakare rusai planuoja protestuoti prieš Rusijos prezidento sprendimą.

„Vesnos“ judėjimo aktyvistai ragina rusus eiti į mitingus savo miestų centre 19 val. Vienas iš protesto šūkių – „Nelaidoti!“.

„Tūkstančiai rusų vyrų – mūsų tėvai, broliai ir vyrai – bus įmesti į karo mėsmalę. Už ką jie mirs? Už ką mamos ir vaikai lies ašaras?“ – skelbė aktyvistai.

Rusijos prezidentui paskelbus apie dalinę mobilizaciją, gynybos ministras Sergejus Šoigu antradienį pranešė, kad kariauti į Ukrainą bus pašaukta apie 300 tūkst. rezervistų.

Rusijos invazija Ukrainoje tęsiasi jau septynis mėnesius. Per šį laiką Rusijos kariuomenė patyrė didžiulių nuostolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius