Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stokholme mikroautobusas rėžėsi į taksi, vairuotojas pabėgo

Stokholmo centre antradienį mikroautobusas rėžėsi į taksi, o vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo, pranešė policija, kuri incidentą vadina „bandymu nužudyti“.
Stokholme mikroautobusas rėžėsi į taksi
Stokholme mikroautobusas rėžėsi į taksi, vairuotojas pabėgo / „Scanpix“ nuotr.

Taksi vairuotojas buvo sužeistas, sakė policijos atstovas Andersas Bryngelssonas.

Jis pridūrė, kad pareigūnai ieško mikroautobuso, kuris anksčiau buvo vadinamas sunkvežimiu, vairuotojo ir kad paieškoje taip pat dalyvauja sraigtasparnis. Įvykio vietoje buvo greitosios pagalbos automobiliai ir ugniagesiai.

„Tiriame tai kaip bandymą nužudyti, nes mikroautobuso vairuotojas galėjo turėti tokį ketinimą“, – naujienų agentūrai AP sakė A.Bryngelssonas. Jis atsisakė apibūdinti vairuotoją.

Mikroautobusas priklauso siuntų bendrovei „Tjuvgods.se“, kuri buvo įkurta siekiant padėti buvusiems nuteistiesiems ir buvusiems narkomanams grįžti į darbo rinką. Kompanijos atstovas Curre Cederstromas sakė, kad antradienį ryte to mikroautobuso buvo pasigesta.

„Išgirdę apie tai net nepranešėme, kad jis pavogtas“, – sakė C.Cederstromas, kurį citavo laikraštis „Aftonbladet“. Dėl tolesnių komentarų su atstovu kol kas nepavyko susisiekti.

Liudininkas Peras Sturessonas „Aftonbladet“ pasakojo iš pradžių pamanęs, kad „vairuotojas iššoko pažiūrėti, kas įvyko, bet šis padidino greitį ir važiavo toliau.“

Liudininkas Peras Sturessonas „Aftonbladet“ pasakojo iš pradžių pamanęs, kad „vairuotojas iššoko pažiūrėti, kas įvyko, bet šis padidino greitį ir važiavo toliau.“

„Man pasirodė, kad jis tiesiog norėjo supanikavęs ištrūkti iš sunkvežimio“, – pridūrė liudininkas.

Švedijos žiniasklaida pranešė, kad per incidentą buvo kliudyti keli automobiliai.

Balandžio 7 dieną vyras vogtu automobiliu Stokholmo centre mirtinai sužalojo penkis pėsčiuosius ir sužeidė dar 14 žmonių. Įtariamojo Rakhmato Akilovo advokatai sakė, jog jis prisipažino važiavęs tuo sunkvežimiu 1 100 m pagrindine miesto parduotuvių ir pėsčiųjų gatve. Teismo procesas dėl šios bylos tikriausiai prasidės tik kitais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius