-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teksase sulaikytas šaudynes naktiniame klube galimai surengęs asmuo

Teksaso valstijos San Antonijaus miesto policija pirmadienį sulaikė vieną 19-metį, įtariamą surengus šaudynes vietos naktiniame klube, kur per koncertą buvo nušauti du vyrai ir buvo sužeisti mažiausiai penki žmonės.
Teksase ieškoma šaudynes naktiniame klube surengusio asmens
Teksase tiriamos šaudynių aplinkybės / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Teksasas Šaudynės

Kieranui Christopheriui Williamsui gali būti pareikšti kaltinimai dėl nužudymo, už kurį gresia mirties bausmė, kadangi įtariama, kad jis sekmadienį ėmė šaudyti per ginčą bare prie San Antonijaus upės, nurodė policija.

Pareigūnai buvo iškviesti sekmadienį vakare į naktinį klubą „Ventura“, kur buvo rasti keli sužeistieji, o įtariamas šaulys dingo. Pasak liudininkų, įvykio vietoje buvo kilusi sumaištis, žmonėms pradėjus paniškai bėgti nuo aidėjusių šūvių.

Aukomis tapo 21 metų Robertas Martinezas ir 25 metų Alejandro Roblesas, remdamasi teismo medicinos biuro duomenimis pranešė policija.

Pasak jos, 46 metų moteris ir keturi 16–19 metų jaunuoliai buvo sužeisti, tačiau jų sužalojimai nekelia grėsmės jų gyvybėms.

Šios šaudynės buvo ne vienintelis toks incidentas pramogų įstaigose sekmadienio pavakarę.

Prieš pat vidurnaktį dar du žmonės buvo nušauti ir mažiausiai 15 buvo sužeisti per kitas šaudynes prie baro Kanzaso mieste Misūrio valstijoje. Policijos duomenimis, vienas iš dviejų nužudytųjų yra pats šaulys.

Kalbant apie incidentą Teksase, klube kilus ginčui vienas asmuo išsitraukė ginklą ir pradėjo šaudyti, sakė San Antonijaus policijos viršininkas Williamas McManusas.

Vienas žmogus žuvo įvykio vietoje, o dar šešios aukos buvo nugabentos į ligoninę, kur netrukus buvo konstatuota vieno iš nukentėjusiųjų mirtis.

Policijos teigimu, tas šaudymas nebuvo „atsitiktinis incidentas“, nes mažiausiai viena iš aukų pažinojo K.Ch.Williamsą. Pasak W.McManuso, pirminė informacija rodo, jog visi pašautieji buvo klubo lankytojai, o ne darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius