Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The New York Times“: Chersono srityje ekshumuota masinė kapavietė

Rusijos kariams pasitraukus iš dešiniojo Dniepro upės kranto Pravdino kaime, Chersono srityje, aptiktas kapas, kuriame, kaip įtariama, buvo palaidoti šeši nužudyti žmonės, praneša „The New York Times“.
Išlaisvintas Chersonas ir Antonivkos tiltas
Chersonas / Oleksijaus Hodzenkos/Ukrainos Gynybos ministerijos nuotr.

Pasak laikraščio, pirmadienį Pravdine buvo ekshumuota masinė kapavietė, kurioje aptikti šešių vyrų palaikai su neteisminių egzekucijų žymėmis.

Vyrai buvo nušauti iš arti, jų rankos buvo surištos už nugaros, o akys užrištos raiščiais, rašė leidinys. Netoliese taip pat buvo palaidoti kitų dviejų žmonių, įskaitant jauną merginą, kūnai.

Vietos gyventojai laikrščiui sakė, kad šeši vyrai buvo apsaugos darbuotojai. Pasak jų, vienas iš jų, Vladas, bendravo su mergaite, kurią namuose skriaudė patėvis. Po to, vietinių teigimu, patėvis pranešė Rusijos kariškiams, kad Vladas ir jo kolegos šnipinėja Rusijos pajėgoms.

Vietos gyventojo teigimu, balandžio viduryje viename name nugriaudėjo sprogimas. Po griuvėsiais jis pamatė šešių apsaugininkų kūnus. Vyras pasakojo, kad juos nužudė ne sprogimas, be to, jiems buvo surištos rankos ir užrištos akys. Jis sakė, kad šalia jų gulėjo mergaitės kūnas, kuris atrodė tarsi uždusintas.

Leidinio pašnekovas sakė, kad rusų kariai penkias savaites neleido jam palaidoti kūnų, o po to davė sutikimą. Vyras prisiminė, kad tuo metu kūnus ėmė ėsti benamiai šunys. Jo teigimu, mergaitės šeima palaidojo ją atskirai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius