Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 04 /08:01

Tris moteris dešimtmetį vergėmis laikęs Arielis Castro rastas negyvas kalėjimo kameroje

Arielis Castro – pagrobėjas, kuris maždaug dešimt metų savo namo rūsyje laikė tris moteris, antradienio naktį rastas negyvas savo kalėjimo kameroje.
Arielis Castro teisme
Arielis Castro teisme / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip informuoja AP, policija mirtį įvardina kaip savižudybę. Vyras rastas pasikoręs. Pareigūnai jo kūną kameroje rado 9.20 vietos laiku. Kalėjimo personalas dar bandė gaivinti kalinį, tačiau nesėkmingai. Nuvežus į ligoninę buvo konstatuotas vyro mirties faktas. 

Rugpjūčio pradžioje teismas paskelbė, kad pagrobėjui teks visą likusį gyvenimą praleisti kalėjime. Nusikaltėlis niekada negalės pretenduoti ir į paleidimą anksčiau laiko, o teisėjas prie bausmės iki gyvos galvos pridėjo dar tūkstantį metų.

Arielis Castro pripažino savo kaltę visais 937 kaltinamojo akto punktais, įskaitant ir pagrobimą, išprievartavimą, nužudymą.

53-ejų vyras dėl savo elgesio kaltino jo priklausomybę pornografijai ir seksui bei patirtą smurtą vaikystėje. Stovėdamas teisme nusikaltėlis aiškino, kad jo namuose, kuriuose jis laikė įkalinęs Amandą Berry, Giną DeJesus ir Michelle Knight, esą vyravo harmonija.

Trys moterys – 27-erių A.Berry, 23-ejų G.DeJesus ir 32-ejų M.Knight – buvo aptiktos gegužės 6 dieną viename name Seimuro gatvėje Klivlande, netoli nuo tos vietos, kur jos buvo matytos paskutinį kartą prieš dešimt metų.

Jos buvo išgelbėtos, kai A.Berry, kuri nelaisvėje pagimdė vaiką, sugebėjo prisišaukti A.Castro kaimyną.

Šios trys moterys buvo pagrobtos skirtingais metais: M.Knight – 2002-aisiais, A.Berry – 2003-aisiais, o G.DeJesus – 2004-aisiais.

Pasak prokurorų, per ilgiau nei dešimtmetį tos trys moterys daug kartų buvo mušamos, surišamos, patirdavo lytinį smurtą. Joms niekada nebuvo leidžiama išeiti iš A.Castro namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius