Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos prezidentūra pakomentavo gandus apie O.Reznikovo atleidimą

Ukrainos Prrezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas pakomentavo gynybos ministro Oleksijaus Reznikovo atsistatydinimo tikimybę, pažymėdamas itin efektyvų ministro darbą su užsienio partneriais tiekiant ginkluotę Ukrainai, skelbia ukrainiečių žiniasklaida.
JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas ir Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas
JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas ir Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas / „DPA“/„Picture-Alliance“/„Scanpix“

Paklaustas, kiek tikėtinas O.Reznikovo atsistatydinimas, M.Podoliakas atsakė: „Reznikovas buvo itin efektyvus bendravimo su mūsų partneriais požiūriu. O tai šiuo atveju yra labai svarbus komponentas“.

M.Podoliakas priminė, kad sekmadienį nuskambėjo O.Reznikovo pareiškimas, jog jei Ukrainos prezidentas primygtinai reikalaus atsistatydinti, jis parašys pareiškimą ir atsistatydins, skelbia naujienų agentūra UNIAN.

Kartu jis pažymėjo, kad karas nesibaigė, o dabar vyksta pernelyg sudėtingos derybos dėl ilgo nuotolio raketų, atakos lėktuvų, logistinio aprūpinimo pabūklais ir kitų dalykų.

„Ir Reznikovas tai nuolat darė. Jis palaikė nuostabius asmeninius santykius“, – pabrėžė M.Podoliakas.

Jis paragino kelias dienas palaukti: „Kai kalbame apie Reznikovo pakeitimą, turime suprasti, kad reikia rasti kandidatą, kuris galėtų perimti ir įgyti pasitikėjimą bei gerus asmeninius santykius, kad derybos vyktų tokiu pat galingu ir profesionaliu lygiu“.

Interneto portalas „Ukrainska pravda“ sekmadienį pranešė, kad Ukrainos gynybos ministras O.Reznikovas kitą savaitę gali būti atleistas, o į jo vietą gali būti paskirtas šalies žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas.

Pranešama, kad po atleidimo iš gynybos ministro posto O.Reznikovas liktų prezidento komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius