Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Putiną kritikavęs rusų verslininkas Londone pasmaugtas šuns pavadžiu

Rusų verslininkas Nikolajus Gluškovas, jau kurį laiką gyvenęs Jungtinėje Karalystėje, Londone, šios šalies pareigūnų teigimu, mirė nuo „stipraus spaudimo kaklo srityje“.
Nikolajus Gluškovas
Nikolajus Gluškovas / „Twitter“ nuotr.

„Gavus 68 metų rusų verslininko Nikolajaus Gluškovo pomirtinės ekspertizės rezultatus, pradėtas žmogžudystės tyrimas“, – sakoma Londono policijos pranešime.

Atsistatydinęs Rusijos pareigūnas rastas negyvas savo namuose Londono pietvakariuose, Naujojo Maldeno rajone, pirmadienį vakare. „The Independent“ informuoja, kad jis buvo pasmaugtas šuns pavadžiu.

Teistas Rusijoje dėl pinigų plovimo ir sukčiavimo, N. Gluškovas buvo gavęs politinį prieglobstį Jungtinėje Karalystėje. Šis įtakingas rusų verslininkas anksčiau dirbo Kremliaus kritikui Borisu Berezovskiui, kuris buvo rastas negyvas savo namuose Londone 2013 metais.

Tuomet N.Gluškovas abejojo B.Berezovskio savižudybės versija ir teigė, kad V.Putino kritikai miršta itin dideliu tempu.

Ir rusų, ir britų tyrėjai N. Gluškovo mirties nesieja su Sergejaus Skripalio ir jo dukters apnuodijimu Solsberyje kovo 4 dieną. Dėl šio įvykio Jungtinė Karalystė ir Rusija apsikeitė sankcijomis ir atsinaujino diplomatinė krizė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius