Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai Azijos vasaros stovykloje: studentų šokiai pagal Ryčio Cicino dainą ir prašymai nusifotografuoti su vaikinais iš Lietuvos

Du Mykolo Romerio universiteto (MRU) studentai – buvęs MRU Studentų atstovybės (SA) prezidentas Andrius Zalitis ir dabartinis MRU SA vadovas Lukas Borusevičius liepos mėnesį dalyvauja Azijos vasaros stovykloje Dongseo universitete. Šį kartą pasakojimą iš svetur tęsia Lukas.
Studentų šokis pagal R.Cicino dainą.
Studentų šokis pagal R.Cicino dainą. / Asmeninio archyvo nuotr.

Ankstesnius įrašus rasite čia.

„Šiandien vyko universiteto miestelio supažindinimo gidas ir programos atidarymo ceremonija, kuri buvo surengta naujai pastatytuose rūmuose pačiame miesto verslo centre.

Universiteto miestelis įkurtas įkalnėje, todėl keliauti po jį tikrai sudėtinga ir pareikalauja daug jėgų. Pati universiteto infrastruktūra yra puiki, puikūs studentų namai. Kiekviename kambaryje - po dvi lovas su dušu ir tualetu.

Tikrai daug vietos akademiniams užsiėmimams, o Dongseo universitete mokosi tik 10 tūkst. studentų. Visos sąlygos sportuoti: sporto salės, universalus stadionas, baseinai ir saunos atskiros vaikinams ir merginoms.

Atidarymo ceremonija buvo įspūdinga, kiekvienas universitetas turėjo prisistatyti su šūkiu, moto ar daina, kadangi mes tinkamo šiai šventei nesugalvojome, pasidalijome linksmais faktais apie Lietuvą ir MRU.

Po pasirodymo sulaukėme daug juoko, garsių ovacijų ir daug pagyrų ne tik iš studentų, bet ir iš dėstytojų bei Dongseo universiteto prezidento. Taip pat per atidarymo ceremoniją universiteto studentai šoko pagal populiarias dainas iš kiekvienos šalies. Beje, dainas turėjo atsiųsti patys studentai.

Mes su Andriumi nusiuntėme „Happyendles“ dainą „Powerforewer“, bet kažkodėl jie šoko pagal Ryčio Cicino „Vyrai gali“ dainą ir ištrauką iš Auksinių svogūnų. Keista. Po ceremonijos ėjome į banketą, kuriame bendravome su visais studentais, kurie ypač kreipė dėmesį į du iš jų labai išsiskiriančius studentus, vis dėl to esame vieninteliai iš Europos žemyno.

VIDEO: Rytis Cicinas „Vyrai gali“

Dažnai užkalbindavo, domėjosi iš kur esame atvykę, ir prašydavo nusifotografuoti. Ryt prasidės paskaitos, įdomu bus klausytis kaip jas veda iš kitos šalies ir kultūros dėstytojas.“

Spustelėje čia rasite daugiau vaikinų „Facebook“ rašomų atsiliepimų iš Azijos vasaros stovyklos.

Studentiškas naujienas sekite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Čia verda studentiškas gyvenimas!

Vykstate studijuoti svetur? Pasidalinkite įspūdžiais, siųsdami juos su nuotraukomis e. paštu studentai@15min.lt!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius