Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per stojamuosius į tualetą neišleista mergina sulaukė rimtų pasekmių

Italė buvo išgabenta į ligoninę po to, kai ji, kaip skelbiama, pasiprašė į tualetą stojamojo į universitetą egzamino metu ir nebuvo į jį išleista, skelbia portalas independent.co.uk.
Tualetas
Tualetas / Photos.com

Egzamino stebėtojai uždraudė 19-metei išeiti iš auditorijos, nors ji jau buvo pabaigusi testą, kurį turėjo išlaikyti, kad įstotų į mediciną Palermo universitete (Sicilija). Auditorijoje mergina buvo priversta išbūti dar 40 minučių.

Mergina, kuri kenčia nuo šlapimo takų problemų, buvo priversta sėdėti tyliai ir kęsti kankinantį skausmą. Dėl to, kad ji laiku nenuėjo į tualetą, jai prasidėjo kraujavimas. Merginai net teko kreiptis į medikus, – patvirtino vietos žiniasklaidai merginos sesuo.

Vietos žiniasklaida praneša, kad šįmet dėl pastaruoju metu dažnų nusirašinėjimo atvejų italų universitete įvestos griežtesnės taisyklės. Po grįžimo iš ligoninės mergina, kurios vardas neviešinamas, grįžo pas egzamino prižiūrėtojus savo „iPhone'o“, kurį jiems buvo atidavusi prieš egzaminą.

Tačiau jie pasakė jai, kad jeigu išeis į tualetą, jos testas nebus užskaitytas. Ilgas laukimas sukėlė rimtų pasekmių, – sakė ji.

Jos vyresnioji sesuo Floriana teigė, kad „mergina kenčia nuo šlapimo takų problemų ir akivaizdžiai jai tuomet skaudėjo, kai nebuvo išleista nusišlapinti“.

„Tačiau jie pasakė jai, kad jeigu išeis į tualetą, jos testas nebus užskaitytas. Ilgas laukimas sukėlė rimtų pasekmių“, – sakė ji.

Anot jos, nuėjusi į tualetą mergina pamatė, kad kraujuoja. Kraujavimą sukėlė cistitas. „Padaryta ir moralinė žala dėl to, kad ji turėjo kentėti ir nenueiti į tualetą ilgiau, nei gali“, – pridūrė jos sesuo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius