Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Registruokite šauniausius mokytojus į „Supermokytojo“ konkursą

Rugsėjo 22-ąją startavęs „Supermokytojo“ konkursas sulaukia vis didesnio populiarumo – mokiniai, studentai ir jų tėvai jau užregistravo daugiau nei pusę šimto mokytojų. Nesvarbu Supermokytojas moko jus, galbūt moko jūsų vaiką, o galbūt manote, kad tokio vardo vertas pedagogas, dėstęs jums prieš kelerius metus ar daugiau? Iki spalio 3 dienos registruoti šauniausius Lietuvos mokyklose dirbančius mokytojus gali kiekvienas!
Mokytoja
Mokytoja / 123rf.com

Artėjant Mokytojų dienai kiekvienas gali padėkoti savo mokytojui, visai Lietuvai pasakyti, kad būtent jis yra pats šauniausias, ir suteikti jam Lietuvos „Supermokytojo“ vardą. Tereikia iki spalio 3 d. registruoti savo mokytoją į „Supermokytojo“ konkursą, kuriame 15min portalo skaitytojai nubalsuos, kurie trys šalies mokytojai yra patys geriausi. Apdovanoti bus ne tik daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukę pedagogai, bet ir konkurso dalyviai, užregistravę savo mokytojus!

„Supermokytojų“ laukia vienodos vertės konkurso organizatorių bei rėmėjų prizai – išmanieji laikrodžiai, sveikatinimosi paslaugų dovanų kuponai, knygos ir diplomai. O trys dalyviai, kurių pateikti mokytojai bus išrinkti „Supermokytojais“, bus apdovanoti trimis vertingais prizais – paspirtukais „Smartscoo+“.

Tam, kad būtent jūsų mokytojas gautų „Supermokytojo“ vardą, tereikia žengti kelis žingsnius. Konkurso dalyviai siūlomą mokytoją turi pateikti el. paštu supermokytojas@15min.lt.

Siūlyme BŪTINA NURODYTI: siūlančiojo ir mokytojo vardus bei pavardes, abiejų telefono numerius, mokyklą, kurioje dirba mokytojas, klasę, dėstomą dalyką, trumpai parašyti (naudojant lietuvybes), kodėl siūlomas mokytojas yra nominuojamas supermokytojo rinkimuose. Taip pat turi būti prisegta mokytojo nuotrauka.

Dėmesio:

  • Tik visą anksčiau nurodytą informaciją bei nuotrauką pateikę dalyviai ir jų siūlomi kandidatai bus įtraukti į konkursą.
  • Su mokytoju, nominuotu į rinkimus, redakcija susisieks nurodytu telefono numeriu, kad gautų patvirtinimą dėl dalyvavimo. Jei to paties mokytojo kandidatūrą pateiks keli dalyviai, bus laikoma, kad kandidatūrą pateikė pirmasis kandidatą atsiuntęs dalyvis.
  • Dalyviai privalo susipažinti su konkurso taisyklėmis, kurias rasite spustelėję čia.

Siūlyti kandidatus į „Supermokytojo“ konkursą galima nuo rugsėjo 22 d. iki spalio 1 d. Balsavimas specialioje „Supermokytojo“ konkurso platformoje prasidės Mokytojų dieną – spalio 5 d. ir tęsis iki spalio 12 d. Tris konkursą laimėjusius Supermokytojus paskelbsime spalio 13 d.

„Supermokytojo“ konkursą organizuoja Švietimo ir mokslo ministerijos kartu su portalu 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius