Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Universitetų žinių lyga „Ateities lyderiai“: dalyvės žavės ne tik protu, bet ir grožiu

„Cherchez la femme“, – sako prancūzai, apeliuodami į tai, kad moterys visada ras išeitį iš kebliausios situacijos ir atsakys į sunkiai atsakomus klausimus.
Universitetų žinių lyga „Ateities lyderiai“ pradeda kovas.
Universitetų žinių lyga „Ateities lyderiai“ pradeda kovas. / LTV nuotr.

Šią mintį ne kartą yra išsakę ir Universitetų žinių lygos „Ateities lyderiai“ Senato nariai bei vedėjas Alfredas Bumblauskas. Studentų komandoms, kuriose didžiąją daugumą sudaro vyrukai, vyresnieji patardavo dažniau klausyti moteriškosios savo komandos dalies. Būtent merginos, universitetų komandų atstovės, dažnai išsakydavo įžvalgias, į teisingą atsakymą vedančias, mintis ankstesnėse dvikovose.

Šį ketvirtadienį Universitetų žinių lygoje moteriškas balsas skambės stipriau. Šį kartą susitiks Vadybos ir ekonomikos universiteto ISM bei Lietuvos Kūno kultūros akademijos komandos. Būtent pastaroji – daugiausiai merginų turinti komanda. Jos sudėtyje yra net keturios merginos – dvi bakalaurės ir dvi doktorantės.

Kaip sakė LKKA komandos kapitonas Žilvinas, jų komanda žaidime žavės ne tik protu, bet ir grožiu. Ir tai, pasak jo, didelis privalumas. Kapitonas pabrėžė, kad be žinių, kurios svarbios atsakant į tikslius klausimus bei reakcijos, kuri būtina norint kuo greičiau atsakyti trumpuosius klausimus, merginos turi šeštą jausmą, kuris būtinas tam, kad komanda pasirinktų tinkamą mąstymo kelią ir išmąstytų teisingą atsakymą.

Universitetų žinių lyga „Ateities lyderiai“ – jau šį ketvirtadienį, lapkričio 25 dieną, Lietuvos televizijos eteryje 21.15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius