-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bidvest Lietuva“ stebino klientus

Už „Kulinarijos studijos“ langų šąlant ir žaviai sningant, vyko kompanijos „Bidvest Lietuva“ produkcijos pristatymas klientams. Šaldytos „Nowaco“ produkcijos: midijų, krevečių, jūros lydekos, kalmarų patiekalus gamino „Kulinarijos studijos“ šefas Donatas Dobravolskas. „Bonduelle“ kulinarijos konsultantas iš Lenkijos Tomaszas Szymanskis stebino nesunkiai pagaminamais, tačiau itin skaniais valgiais.
Pristatymo akimirka
Pristatymo akimirka / „Bidvest Lietuva“ nuotr.

Pradėta nuo ispaniškų kapotų daržovių ir virtų midijų salotų. Vėliau šefas Donatas Dobravolskas nustebino nepriekaištingai paruoštu kalmaru, patiektu su padažu, kuriame buvo troškinamas, bei paskrudinta itališka ciabatta duonele. Neretai yra pabijoma ruošti patiekalus su kalmarais, tačiau D. Dobravolskas įrodė, jog troškintas kalmaras tampa minkštas ir atskleidžia savo skonines savybes.

Bidvest Lietuva nuotr./Pristatymo akimirka
„Bidvest Lietuva“ nuotr./Pristatymo akimirka

Vėliau „Bidvest Lietuva“ svečių gomurius maloniai nuteikė rytietiškas krevečių, sojų pupelių ir makaronų derinys. Galiausiai Donatas Dobravolskas paruošė lydekų filė su prieskoninėmis žolelėmis ir kukurūzų burbuolėmis. Patiekalui buvo panaudota įmonės „Bidvest Lietuva“ siūloma lydekų filė, kuri yra paruošta taip preciziškai, supresuota porcijomis, todėl gaminant patiekalą nelieka jokių atliekų.

„Bonduelle“ kulinarijos konsultantas iš Lenkijos Tomaszas Szymanskis ruošė skirtingų šaldytų daržovių mišinių patiekalus su koldūnais, vištiena. Kai kuriuos patiekalus gamino gan aštrius ir gardino egzotiškais prieskoniais, o kitus – grietinėle, todėl jie buvo švelnūs, maloniai nuteikė gomurį.

Įmonės klientai buvo sužavėti ir nustebinti šefų patiekalais, stengėsi išgauti visas jų paslaptis, stropiai užsirašinėjo receptus. Produkcijos pristatymo metu visus lydėjo puiki nuotaika, gaminamo maisto aromatai ir betarpiškas bendravimas sušildė šaltą ir snieguotą žiemą už jaukios „Kulinarijos studijos“ langų.

Bidvest Lietuva nuotr./Pristatymo akimirka
„Bidvest Lietuva“ nuotr./Pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius