-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl taip negaluoja didžkukulių šalies gyventojai?

Kasdienis, o ypač šventinis valgymo ir gėrimo maratonas neretai baigiasi sunkiais sveikatos sutrikimais. Besaikis valgymas daugeliui sukelia deginančius graužimus skrandyje, kitus nemalonius pojūčius. Pokylių nualintas organizmas šaukiasi pagalbos.
Cepelinai
Cepelinai. / Martyno Vizbelio/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Skrandis Sveikata

Dažniausiai mes gyvename nesusimąstydami apie maisto, kurį vartojame, naudą mūsų kūnui, organams, ląstelėms, apie didelio antsvorio, kurį įgijome nesaikingai maitindamiesi, mažai judėdami, nuolat jausdami stresą, kenksmingumą. Daugelis žmonių susirūpina savo sveikata tik tuomet, kai juos apninka ligos.

Ligos – dėl tragiškos žarnyno būklės

Besaikis valgymas, ir ne tik per šventes, dažnai vartojamas keptas ir riebus maistas, saldumynai, miltiniai patiekalai, nepakankamas skysčių kiekis, maitinimasis vėlyvu paros metu lemia blogą virškinimą, maisto likučių puvimą žarnyne, vangią jo veiklą. Susikaupus per dideliam išmatų kiekiui, užsikemša, labiau išsitempia, tampa mažiau judrus žarnynas. Vidurių užkietėjimas – tai vidutinio ir vyresnio amžiaus žmonių problema, nors vis dažniau ši liga ima kamuoti ir jaunesnius žmones.
Mūsų storajame žarnyne susikaupia tai, ką mūsų organizmas mėgino pašalinti, bet dėl kažkokios priežasties nepajėgė to padaryti. Nepašalintos medžiagos – tai toksinai, medžiagų apykaitos produktai, sunkiųjų metalų druskos, įvairios cheminės medžiagos, kurios yra naudojamos kaip maisto priedai (maistiniai dažai, konservantai ir kt.), „paslėpti” antibiotikai ir hormonai (kuriais maitinami galvijai, paukščiai, žuvys), patogeniniai mikrobai, parazitai ir kt. Daugelis minėtų medžiagų, tarp jų toksinai, parazitų ir kirmėlių apykaitos produktai, patenka į kraują ir sukelia jo apsinuodijimą. Visa tai yra įvairių negalavimų bei liguistų būsenų, tokių kaip vidurių užkietėjimas, viduriavimas, nemalonus burnos kvapas, sunkumo jausmas pilve, spazminiai pilvo skausmai, skrandžio, žarnyno ir kepenų ligos, atsiradę tulžies pūslės ir inkstų akmenys, įvairaus pobūdžio alergija, odos ligos, galvos skausmai, dirglumas, silpnumas, depresija, padidėjęs svoris, priežastis.

Kaupiasi balastas

Šių negalavimų galima išvengti arba susirgti tik po kelių ar keliasdešimties metų. Pagerinti sveikatą Jums padėtų žarnyno valymo procedūra.

Pirmasis ir pats svarbiausias etapas valant organizmą – žarnyne susikaupusių, sudžiūvusių, prilipusių prie sienelių išmatų pašalinimas. Todėl, kad valgome bet ką ir bet kaip, žarnyne kaupiasi nesuvirškintas maistas, kuris keliauja į storąją žarną, ten prilimpa prie jos senelių ir pūva, nuodija organizmą. To „plastilino”, arba išmatų, akmenų, žmogus sukaupia 5-6 kg ir daugiau. Nudribusio pilvo – jis ir parodo, kad žarnyne yra „plastilino”, nepadės atsikratyti nei sportas, nei dieta. Jai žarnynas užterštas – jokios tabletės nebus veiksmingos, nes „plastilinas” neleis storajai žarnai paimti veikliųjų maisto medžiagų.

Veiksminga procedūra

Veiksmingiausia yra plauti žarnyną giliai ir daug kartų. Jeigu pasinaudoję tradicine klizma galime užpildyti vandeniu tik ketvirtadalį arba trečdalį žarnyno, tai plaunant giliai žarnynas prisipildo vandens per visą ilgį.

Moderniu aparatu žarnyno tūris užpildomas išvalytu ir dezinfekuotu vandeniu, po to vanduo yra išsiurbiamas, o kartu su juo išsiurbiamos ir išmatos su gleivėmis, toksinais, mikrobais ir parazitais. Visi procedūros reikmenys yra vienkartiniai (atidaromi paciento akivaizdoje) ir absoliučiai sterilūs.

Išvalytas žarnynas geriau įsisavins maistą, jame gyvens ir vystysis naudingoji mikroflora, kontroliuojanti žalinguosius mikrobus bei neleidžianti jiems daugintis, gaminanti B ir K grupės vitaminus. Nebijokite, jog plaunant žarnyną bus išplauta ir naudingoji mikroflora – žarnyne, užkimštame pūvančios masės, naudingoji mikroflora negyvena. Tačiau jeigu žarnynas išvalytas, jį kaip įdirbtą lauką galima užsėti nauja sveika naudingąja mikroflora. Norint atkurti naudingąją mikroflorą, galima vartoti jos kapsules, taip pat įterpti (implantuoti) florą tiesiog į storąjį žarnyną.

Būtina keisti ir mitybos įpročius

Pakeisti mitybos įpročius nėra taip sunku, kaip atrodo. Atlikus maisto netoleravimo testą Prime Test galima tiksliai nustatyti, kokius būtent produktus konkrečiam žmogui reikia valgyti, kad jis išvengtų ligų arba pasveiktų nuo esamų. Testo metu tiriama, kaip į reagentus iš 150 produktų reaguoja limfocitai, kraujo imuninės ląstelės. Kiekvieno žmogaus kraujo reakcijos yra individualios ir pagal jas nustatoma, kokių produktų reikėtų atsisakyti, o kuriuos įtraukti į meniu.

Gydytojos Jelenos Tulčinos sukurta unikali organizmo valymo ir sveikatos būklės gerinimo sistema gerina organizmo medžiagų apykaitą, sutvarko rūgščių ir šarmų balansą, stiprina imuninę sistemą ir organizmas pradeda pats kovoti su negalavimais, todėl žmonėms pavyksta ne tik numesti kelias dešimtis kilogramų antsvorio, bet ir priverčia atsitraukti tokias sunkias ligas kaip žvynelinė, II tipo cukrinis diabetas, bronchine astma, migrena ir t. t.

Pavadinimas
Pavadinimas
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius