Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Auksinę žuvelę prarijusiam britui gresia kalėjimas

Didžiojoje Britanijoje 24 metų Devono grafystės Torkio miesto gyventojas Danielis Challisas gali netrukus atsidurti kalėjime dėl prarytos auksinės žuvelės.
Danielis Challisas
Danielis Challisas / Kadras iš „YouTube“

Vyras teisme buvo pripažintas kaltu dėl žiauraus elgesio su gyvūnu, praneša „Metro“.

27 metų D.Challiso draugė Cheryl Stevens nufilmavo momentą, kai alkoholio pavartojęs vyriškis, susilažinęs iš pinigų, kad tai padarys, išima žuvelę iš indo su vandeniu ir ją praryja, o po to vaizdo įrašą paviešino socialiniame tinkle „Facebook“. Ją teismas taip pat pripažino kalta dėl to paties nusikaltimo kaip bendrininkę.

Tiek D.Challisas, tiek Ch.Stevens teismą bandė įtikinti, kad žuvelė jau buvo nugaišusi prieš kelias valandas, tačiau Karališkosios žiauraus elgesio su gyvūnais prevencijos organizacijos (RSPCA) atstovai įrodė priešingai.

Teismui pateiktame įraše matyti, kad žuvelė, prieš ištraukiant ją iš indo, judėjo. Be to, įvykio liudininkas ir veterinaras Davidas Martinas teismui paaiškino, kad negyvos žuvys išplaukia į vandens paviršių, o šio įvykio auka plaukiojo indo dugne.

VIDEO: Danielis Challisas praryja auksinę žuvelę

D.Martinas taip pat sakė, kad iš vandens ištraukta žuvis patyrė kančias, kadangi negalėjo kvėpuoti. Vėliau ji kentėjo nuo D.Challiso skrandžio rūgščių poveikio.

Kokia bausmė bus skirta D.Challisui ir Ch.Stevens, teismas paskelbs vasario pradžioje. Didžiausia bausmė už žiaurų elgesį su gyvūnais Didžiojoje Britanijoje siekia 51 savaitę įkalinimo įstaigoje, bet dažniausiai teismai apsiriboja šešių mėnesių laisvės atėmimo bausme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius