Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britanijoje katę į šiukšlių konteinerį įmetusi moteris viešai atsiprašė (video)

Viena britė, papiktinusi gyvūnų mylėtojus visame pasaulyje, kai buvo nufilmuota įmetanti katę į šiukšlių konteinerį, trečiadienį atsiprašė, pareiškė suklydusi ir nurodė, kad padėtis buvo tapusi „nevaldoma“.
Kadras, kuriame matyti, kaip moteris išmeta katę.
Kadras, kuriame matyti, kaip moteris išmeta katę. / Nuotr. iš „Youtube“
Temos: 2 Šiukšlės Moteris

Internete paskelbtame vaizdo įraše matoma, kaip Mary Bale glosto ant tvoros besiglaustančią ketverių metų katę Lolą ir netikėtai įmeta ją į šalia stovintį šiukšlių konteinerį bei užvožia dangtį.

VIDEO: Cat bin woman Mary Bale Please forgive me says bank worker

Dėl šio incidento įtūžę internautai parašė daugybę piktų komentarų, reikalaudami teisingumo, o policija buvo priversta skirti apsaugą įtariamosios namams.

45 metų M.Bale sakė, jog „nuoširdžiai gailisi“, tačiau taip ir nepaaiškino, kodėl išmetė katę.

„Negaliu paaiškinti, kodėl taip pasielgiau. Man tai visiškai nebūdinga, ir aš visiškai neketinau sukelti nemalonumų Lolai arba jos savininkams“, – teisinosi Anglijos centriniame Koventrio mieste gyvenanti moteris.

„Tai buvo akimirkos klaidingas sprendimas, kuris tapo visiškai nevaldomas“, – pridūrė ji.

Karališkosios draugijos prieš žiaurų elgesį su gyvūnais (RSPCA) tyrėjai sakė, kad Lola išbuvo įkalinta konteineryje 15 valandų, kol sekmadienio rytą ją išgelbėjo šeimininkai. Augintinė buvo išsigandusi, tačiau fiziškai nenukentėjo.

Lolos šeimininkai sakė britų žiniasklaidai radę katę, kai išgirdo iš šiukšlių konteinerio sklindantį prislopintą kniaukimą.

Sutuoktiniai, kurie įrengė vaizdo kamerą prie savo namų, sužinoję apie jų rajone įvykdytas kelias vagystes, paskelbė internete šio incidento įrašą, kuris buvo peržiūrėtas dešimtis tūkstančių kartų.

M.Bale sakė artimiausiu laiku susitiksianti su RSPCA ir policija, taip pat pažadėjo bendradarbiauti tiriant šį incidentą.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius