Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio gyvūnų prieglaudoje – Kauno „BMW fanų“ klubo vizitas ir dovanos keturkojams

Vagystė iš Panevėžio gyvūnų prieglaudos sujaudino ne tik šio miesto gyventojus, bet ir kitur gyvenančius keturkojų mylėtojus. Prieglauda per kelias dienas gavo analogiškus įrankius, kurie buvo pavogti, ir džiaugiasi itin padidėjusiu dėmesiu.
Vizito akimirka
Vizito akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pagerinti beglobiams gyvūnams sąlygas nusprendė ir Kauno „BMW fanų“ klubo nariai. Gausus būrys jaunimo į Panevėžį atvyko daugiau nei dešimčia automobilių.

Kauniečiai į prieglaudą atgabeno ėdalo šunims ir katėms, švirkštų, šiukšlių maišų ir kitų priemonių, praversiančių kasdieninėje prieglaudos savanorių veikloje.

VIDEO: Panevėžio gyvūnų prieglaudoje – Kauno „BMW fanų“ klubo vizitas ir dovanos keturkojams

Kauno „BMW fanų“ klubo nariai teigia, kad ne Kauno, o Panevėžio gyvūnų prieglaudą nutarė pasirinkti dėl įvykusios vagystės.

Ieškojome tokios prieglaudos, kuriai iš tikrųjų reikėtų pagalbos, kuri turėtų gana daug gyvūnų.

„Ieškojome tokios prieglaudos, kuriai iš tikrųjų reikėtų pagalbos, kuri turėtų gana daug gyvūnų.

Tuomet pamatėme, kad šita priglauda yra nukentėjusi nuo vagių. Visi draugiškai pasikalbėjome ir nuspendėme, kad reikėtų aplankyti.

Atvažiavo apie 12 ar 13 automobilių, Žmonių gal apie 20. Kai kurie atvykti negalėjo, nors norėjo, tačiau turėjo kitų planų“, – pasakojo „BMW fanų“ klubo nariai Deimantė ir Eimantas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Vizito akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Vizito akimirka

Tokio svečių vizito sulaukę Panevėžio gyvūnų globos draugijos savanoriai neslėpė, kad itin vertina tokias iniciatyvas.

Prieglaudos vadovės Rūtos Liberienės teigimu, automobilių, autosporto klubai gana dažnai nustebina dovanomis, tačiau tiek vieno modelio automobilių čia lankosi pirmą kartą.

„Šitiek svečių ir būtent su BMW automobiliais čia atvažiuoja pirmą kartą. Džiaugiamės sulaukę tiek dėmesio ir dovanų. Po visų straipsnių ir reportažų apie vagystę, dėmesio sulaukiame itin daug.

Žmonės ne tik dovanoja maistą, įrankius, bet ir pasiima šuniukus ar katinus. Dabar gyvūnų yra gerokai sumažėję. Kartais per dieną atiduodame net po kelis augintinius, tačiau prieglauda nuolat pasipildo naujais keturkojais“, – sakė R.Liberienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius