-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt skaitytojų dovanų idėjos smaližiams

Praėjusiais metais 15min.lt Kalėdų rubrika sulaukė daug skaitytojų atsiųstų dovanų idėjų. Ir šiemet kviečiame aktyviai dalyvauti ir pasidalinti savo idėjomis su visais skaitytojais. O šįkart kviečiame susipažinti su skaitytojų atsiųstomis dovanų idėjomis mėgstantiems saldumynus.
Vainikas iš saldainių
Vainikas iš saldainių / 15min.lt skaitytojos Justinos K. nuotr.

15min.lt skaitytoja Justina K. pernai pasidalino „saldžia“ dovanos idėja, kurią galima dovanoti ne tik per Kalėdas, bet ir per Naujuosius metus.

„Idėja, kaip ir daugelis, rasta internete (youtube.com galima rasti visą filmuotą instrukciją), tačiau ji tikrai nuostabi,“ – rašo Justina.

Jums reikės:

- didelio kaspino,

- ledinukų spalvotais popierėliais (galite žaisti spalvomis, rinktis kalėdinių atspalvių popierėlius, arba tiesiog rinktis pagal prekybininkų akcijas),

- siūlo,

-  vielos (tinka pakaba, ant kurios pakabinti valykloje išvalyti rūbai).

Iš vielos padarome apvalų, užlenktais galais (kad būtų galima tuos galus sukabinti) lanką ir ant jo rišame saldainius. Vis paspaudžiame, kad saldainiai sugultų ant lanko kuo tankiau, viršų paliekame laisvesnį – ant jo tvirtiname surištą arba susiūtą kaspiną.

„Jau išbandėme – dovana tikrai turi pasisekimą“, – savo laiške tikino Justina.

Kalėdiniai grybukai

O štai 15min.lt skaitytoja Neringa L. pasiūlė idėją, kuria pasinaudoję nudžiuginsite ne tik savo šeimos smaližius, bet ir galėsite nešti dovanų draugams, artimiesiems ar kolegoms.

„Mūsų šeimyna – tikra smaližė ir turbūt daug tokių šeimų yra. Namuose jau papuošta eglutė, todėl dukrytės nuo nykštukų jau gauna dovanėles. Jaunėlė dar nesmaližiauja, bet vyresnioji, kuriai 4 metukai, nuolat ryte bėga pažiūrėti, ką jai atnešė Kalėdų Senelio pagalbininkai nykštukai. Todėl vieną dienelę nusprendėm nudžiuginti ją mano keptais skanėstais ir juos įpakuoti truputį netradiciškai,“ – kaip į galvą atėjo tokia dovanų idėja pasakojo Neringa.

Norėdama neįprastai pateikti savo gamintus skanėstus 15min.lt skaitytoja sudėjo juos į puošnią dėžutę ir papuošė kaspinu.

„Šeštadienio rytas buvo labai saldus ir gražus ne tik durytei, bet ir tėveliams,“ – geromis emocijomis dalijosi Neringa.

Tad kodėl ir Jums nepabandžius pasigaminti kalėdinių grybukų? Jų receptą rasite čia. O dovanodami supakuokite juos taip, kaip leis Jūsų fantazija.

 

Gal turite originalių idėjų ką padovanoti draugams, artimiesiems ar kolegoms? Laukiame Jūsų laiškų su dovanų idėjomis ir jų nuotraukomis! Nepamirškite, aktyviausias ir originaliausias skaitytojas bus apdovanotas vertinga dovana! Laiškų laukiame el. paštu kaledos@15min.lt.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius