-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Beckham Kalėdos – su „trijų kąsnių“ dieta

Victoria Beckham visų kalėdinių atostogų metu laikysis „trijų kąsnių“ dietos, nes moteris yra tiesiog apsėsta troškimo išlaikyti „nulinio dydžio“ figūrą.
1 vieta (tarp nesimpatiškiausių) – dizainerė Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Scanpix“ nuotr.

Dainininkė ir drabužių dizainerė nusprendė išsaugoti savo figūrą ir prisipažino su nerimu laukianti to meto, kai jai teks ragauti keptą kalakutą ir kitus šventinius valgius.

Victoria nenori daryti išimčių griežtoje dietoje, kurios laikosi, tačiau tuo pačiu metu svajoja ir apie kalėdinius pietus, kuriais kartu galėtų mėgautis su vyru Davidu, trimis sūnumis ir virtuvės šefu Gordon Ramsay.

„Victoria griežtai kontroliuoja tai, ką ir kiek ji valgo. Retai pasitaiko dienų, kad ji nekontroliuotų ir neskaičiuotų kalorijų. Bet ji žino, kad būtų per daug prašyti ant kalėdinio stalo garuose virtos kalakutienos ar jūrų ešerio ir daržovių“, – žurnalui „Closer“ sakė šaltinis.

„Ji būtinai prisidės prie kalakuto paruošimo, bet paragaus ne daugiau kaip tris kąsnius visko, kas siūloma – nuo trijų kąsnių rūkytos lašišos su blyneliais, iki kalakuto ar saldaus pyrago. Victoria juokėsi, kad gautų širdies smūgį, jei suvalgytų visą kalėdinių patiekalų porciją. Net galvojimas apie tai jai kelia paniką“, – teigė šaltinis.

Victoria tiki, kad kasdien mankštinantis 45 minutes ji suvartoja ne devynis šimtus, bet dviem šimtais kalorijų mažiau. 35 metų žvaigždė taip susirūpinusi per šventes besikaupiančiais kilogramais, kad net galvoja įsigyti brangų treniruoklį.

„Victoria pasakė, kad norėtų, kad tas treniruoklis būtų jai pristatytas į namus ir ji galėtų prieš valgį daryti pritūpimus, kol karalienė sakytų kalėdinį sveikinimą“, – teigė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius