-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ivanausko teatro premjeroje – nuo kiškio iki dviejų moterų glamonių (nuotraukos)

Gyčio Ivanausko teatras Vilniaus žiūrovams penktadienio vakarą pristatė naują kūrinį – šokio spektaklį „Premjera“. Bendrame Gyčio Ivanausko ir kroatų choreografės Sanjos Tropp Fruhwald darbe aktoriai-šokėjai dainavo, uždavinėjo retorinius klausimus, netradiciškai šoko ir sulaukė dviejų netikėtų svečių.
Šokio spektaklis „Premjera“
Šokio spektaklis „Premjera“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Ūkio banko teatro arenoje“ publika pasijuto patekusi į puošnų kambarį po vakarėlio. Pagrindinis scenografinis akcentas – didelis stalas – buvo gausiai nukrautas vaišėmis ir jų šiukšlėmis. Šeši pagrindiniai herojai spektaklį pradėjo legendine grupės „Queen“ daina „Don't stop me now“. Ir valandą laiko nesustojo klausti ir aiškintis, kas aš esu ir ką noriu žinoti arba kodėl mes tiek daug dėmesio skiriame formai.

Kroatų šokio kūrėja Lietuvos aktorius privertė išgauti naujų formų ir atlikti neįprastų judesių. Pora kalbėjosi gargaliuodama vandenį burnoje, kiti vaikščiojo ant stiklinių, vieną iš jų kelis kartus ištiko agresijos priepuoliai, o dar kitas leido keistus garsus, primenančius gilius atodūsius.

Netikėtai į šešių aktorių kuriamą spektaklį įsiveržė iš G.Ivanausko spektaklio jau pažįstamas vyras su balto kiškio kostiumu ir raudonais aukštakulniais, o pabaigoje lyg juokinga vizija šmėstelėjo voverės kostiumu pasislėpęs šokėjas.

Spektaklyje netrūko ir erotiškų gundymų: viena pora savo jausmus išreiškė gracingai vartydamasi ant grindų, o dvi moterys publikos dėmesį sukaustė aistringu bučiniu ir glamonėmis.

„Premjerą“ netrukus galės pamatyti ir Kauno, Šiaulių ir Panevėžio žiūrovai. Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius