-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažvydo alėja Klaipėdoje – meniškos dvasios įsikūnijimas

Mažvydo alėja Klaipėdoje – viena populiariausių vietų visame uostamiestyje. Klaipėdiečių nuo seno itin mėgstama vieta dėl savo grožio ir meniškos dvasios.
Prieš pusantros savaitės nugriauta berniuko skulptūra į M.Mažvydo alėją grįš šį trečiadienį.
Mažvydo alėja / "15min" nuotr.

Kuo ši vieta ypatinga susitikimams? Mažvydo alėja buvo neseniai visiškai atnaujinta ir šiek tiek primena J. Basanavičiaus gatvę Palangoje. Čia galite atsiėsti ant originalių suoliukų, kurie yra pagaminti iš akmenų luitų. Einant alėja galima užsukti į daugybę čia esančių populiarių barų, restoranėlių, bandelių kepyklėlių ir panašiai. Pasivaikščiojus po alėją, kelionę galima tęsti link skulptūrų parko, kuris yra patogioje Klaipėdos vietoje – pačiame centre.

Būtina paminėti, kad Mažvydo alėjoje kaip grybai po lietaus dygsta unikalios skulptūros – suoliukų. Tuo ši vieta ir garsi ir itin dažnai pasirenkama susitikimams. Čia pamatysite visiškai naują mergaitės su paukščiuku skulptūrėlę, suoliuką – šunį, trijų suoliukų kompoziciją „Šachmatai“. Kiekvienas klaipėdietis ar miesto svečias, norintis sužaisti šachmatų partiją, bet neturintis pačių šachmatų, gali kreiptis į šalia esančią „Bandelių alėją“, kuriai suoliukų kūrėjai patikėjo saugoti vieną figūrų komplektą.

O kur paprastai Klaipėdoje susitinkate Jūs? Žemėlapyje pažymėkite savo mėgiamiausią susitikimų vietą ir rugsėjo 28 dieną, 13 val., ateikite į „Gardėsio“ meksikietiškomis duonelėmis HOLA! pagardintą susitikimą, daugiausiai žymėjimų sulaukusiame taške. Tikslios susitikimo vietos ieškokite www.15min.lt ar www.facebook.com/duonosvalgytojai   

Kaunas – prie fontano Laisvės alėjoje

„Prie bokšto“ – strategiškai patogi vieta vilniečių susitikimams

Ypatinga vieta Klaipėdoje – Teatro aikštė

Nuostabi vieta Kaune – soboras

„Susitikime Vilniuje prie vaikų pasaulio...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius