Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų karių žmonos ir draugės nusirengė, kad surinktų pinigų Irako ir Afganistano veteranams

Didžiosios Britanijos karių žmonos ir draugės, kol jų mylimieji tarnauja Jungtinės Karalystės kariniuose objektuose ir už jos ribų, nutarė padėti tiems, kurie buvo sužeisti, dalyvaudami karo operacijose Irake ir Afganistane.
Karys Afganistano aguonų lauke
Karys lauke / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Moteris Irakas

Kaip rašo britų bulvarinis dienraštis „The Daily Mail“, surinkti pinigų labdaros tikslais moterys nusprendė visiškai nusirengusios ir nusifotografavusios nuogos kalendoriui. Jį pardavus pavyko uždirbti 26 tūkst. svarų (108 tūkst. litų).

Merginų nuotraukas rasite čia.

Fotosesijose, surengtose karinėse bazėse ir karinio mokymo bei parengimo centruose Hampšyre, iš viso dalyvavo 50 karių žmonų ir draugių. Nors moterys daugumoje nuotraukų iš tikrųjų yra nuogut nuogutėlės, jos buvo fotografuojamos taip, kad intymios vietos būtų uždengtos daiktais, dažnai karinės paskirties, kurie buvo naudojami fotografuojantis.

20 metų Kelly Monk – viena merginų, dalyvavusių rengiant kalendorių, papasakojo, kad tokio kalendoriaus idėją pasiūlė jos 21 metų draugas Andrew Masonas, kuris tarnauja Karališkojo Velso princesės pulko 2-ajame batalione. Drauge su Andrew seserimi Sam Kelly mielai dalyvavo atviroje fotosesijoje.

Fotosesijoje merginos pluša treniruoklių salėje, įveikia kliūčių ruožą, sėdi prie lėktuvo šturvalo ir kaitinasi saulėje ant jo sparno. Vienoje nuotraukų keturios merginos pozuoja vieno karo laivų mašinų skyriuje. Kitose nuotraukose apsiavusios kareiviškais batais plauna vandeniu su putomis armijos šarvuotąjį transporterį, taip pat mojuodamos nusisegta liemenėle sutinka tanką.

Nusifotografavo kalendoriui ne tik jaunos merginos, bet ir moterys, kurioms per 40 metų.
Štai 43-ejų Lisa Fellows-Patel, kuri pozavo kalendoriaus balandžio puslapiui, sakė, kad ji su pasididžiavimu nusirengė siekdama paremti veteranus. Pasak Lisos, mokyklos draugas dabar tarnauja Afganistane. Vienintelis būdas, kuriuo Lisa galėjo jį paremti būdama namie, jos nuomone, buvo prisidėti rengiant kalendorių.

Fotografas Roy Goodwinas, kuris padėjo merginoms išleisti kalendorių, sakė, kad visos 50 merginų buvo labai kantrios pozuodamos.

Fotografas pridūrė, kad į vieną bazę moteris fotografuoti teko įvežti slapčiomis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius